Nevşah Fidan, Yeni Kitabını Piazza’da İmzaladı


Nevşah Fidan, Yeni Kitabını Piazza’da İmzaladı

Türkiye’yi nefes ile tanıştıran nefes koçu/yazar Nevşah Fidan Karamehmet, yeni kitabı “Altın Kitabın Sırları”nı Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki D&R mağazasında imzaladı.

Türkiye’nin ilk nefes koçu ve NFS Yaşam Okulu’nun kurucusu Nevşah Fidan Karamehmet, son kitabı Altın Kitabın Sırları’nı imzalamak üzere Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki D&R mağazasında okuyucuları ile bir araya geldi.

40 yaşına girene kadar anlatması, ifade etmesi ve yayması yasak olan bilgileri topladığı kitabı “Altın Kitabın Sırları” ile yaşanan her tecrübenin bilinç seviyemizin etkisi olduğunu söyleyen Nevşah Fidan Karamehmet, Samsun Piazza AVM ziyaretçilerinin sorularını da yanıtladı. 

“Yaşamın gerçekte ne olduğunu anlamanızı… Çok az insanın bildiği, kabul edebildiği, erişebildiği “hakikat bilgisi”ne sahip olmanızı… Olduğunuzu zannettiğiniz “insan”dan özgürleşmenizi… Hakiki benlik ve Yaradan ile bütünleşmenizi sağlayacak” diyerek kitapseverler ile birlikte keşfe çıkan Nevşah Fidan Karamehmet, Piazza AVM ziyaretçileri ile bol bol sohbet etti. 


Yayın Tarihi: 11/05/2016