Sanat Dolu Hafta Sonu


Sanat Dolu Hafta Sonu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun'da OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri ve opera ve bale sanatçılarıyla bir araya geldi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB) ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi'ni ziyaret etti.

İlk olarak Samsun Devlet Opera ve Balesi'ni (SAMDOB) ziyaret eden Karaaslan, SAMDOB Sanat Yönetmeni ve Müdürü Mehmet Ortaç ve opera ve bale sanatçılarıyla bir araya geldi. SAMDOB Sanat Yönetmeni ve Müdürü Mehmet Ortaç'tan çalışmaları hakkında bilgi alan Karaaslan, opera ve bale sanatçılarının sorunlarını dinleyerek notlar aldı. Çiğdem Karaaslan, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olduğunu ifade ederek, kültür ve sanat alanında yapılan çalışmalarda sanatçılardan görüşler aldıklarını ve bunu önemsediklerini vurguladı.

Daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi'ni ziyaret eden Karaaslan, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr Metin Eker ve fakülte öğretim üyeleri ile biraraya geldi. Öğretim üyeleri ile tek tek tanışan Karaaslan, kampüs ve verilen eğitim hakkında bilgi aldı. Karaaslan, ardından fakültede öğretim üyelerinin 15 Temmuz hain darbe girişimini anlatan ve yapımı devam eden sanatsal çalışmalarını atelyelerde inceledi.

Karaaslan'a AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser eşlik etti.


Yayın Tarihi: 06/11/2016