İstanbul'da Düzenlenen 9. Ordu Tanıtım Günleri Sona Erdi


İstanbul'da Düzenlenen 9. Ordu Tanıtım Günleri Sona Erdi

İstanbul'da düzenlenen ve dört gün süren 9. Ordu Tanıtım Günleri kapsamında Altınordu Belediyesi standı etkinliklerin ilk gününden son gününe kadar yoğun ilgi görürken gurbetteki Orduluların da buluşma noktası oldu.

Ordu’nun her yönüyle tanıtılması amacıyla İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen ve bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen Ordu Tanıtım Günleri sona erdi. Ordu’da ki kamu kurum ve kuruluşları ile birçok işletmenin yer aldığı tanıtım günlerinde gurbetteki Ordulular bir araya gelirken, yabancı davetlilerde Ordu’yu tanıma fırsatı yakaladı. Dört gün süren ve içerisinde kültürel faaliyetlerinde yer aldığı etkinliklere on binlerce vatandaş katılım sağladı.

ALTINORDU BELEDİYE STANDINA ZİYARETÇİ AKINI

9. Ordu Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında stant açarak yapılan ve yapılacak olan projelerin anlatıldığı Altınordu Belediyesi standı etkinlik süresince yoğun ilgi gördü. Dört gün süren etkinliklere katılan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ilginin hiç eksik olmadığı Altınordu Belediyesi standında misafirlerini ağırladı. Standı ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilenen Başkan Tören, belediye hizmetleri hakkında konuklara bilgi verirken talep eden vatandaşlarla da fotoğraf çekinmeyi ihmal etmedi. Altınordu Belediyesi standında Başkan Tören, ayrıca birçok siyasetçi, iş insanları ve bir birinden değerli konukları ağırlayarak yoğun katılımlı bir etkinliği geride bıraktı.

BAŞKAN TÖREN: “VATANDAŞLARIMIZA ‘İNSANA HİZMET VE HÜRMET EDEN BELEDİYECİLİK’ VİZYONUMUZLA BÜTÜNLEŞEN PROJELERİMİZİ ANLATTIK”

9. Ordu Tanıtım Günleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Tören, “Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri kapsamında gurbetteki hemşehrilerimizle ve Marmara havzasındaki vatandaşlarımızla bir araya geldik. Altınordu Belediyesi standımızda ‘sılada’ ağırladığımız hemşehrilerimizle bir araya gelip ‘Vizyonu Dünya Kenti Altınordu’ için hazırladığımız ve ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Belediyecilik’ anlayışımız ile bütünleşen projelerimizi anlattık. Birinci ve ikinci kuşaktan hemşehrilerimizin katıldığı fuar bizleri son derece mutlu etti. Bizlere dört gün boyunca ilgi, muhabbet ve samimiyet gösteren tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbul Yenikapı’da düzenlenen 9. Ordu Tanıtım Günleri gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle sona erdi.


Yayın Tarihi: 21/10/2019