E3 Ekspres Hattı 100.Yıl Bulvarı'nda Hizmette


E3 Ekspres Hattı 100.Yıl Bulvarı'nda  Hizmette

Bilindiği üzere yakın bir süreçte Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ tarafından işletilen yeni ekspres ve ring hatları hizmete başlamıştı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi adına Samsun’da ulaşım hizmetlerini yürüten SAMULAŞ A.Ş. bünyesinde hizmet verecek olan yeni E3 Ekspres hattı 11 Aralık 2017 Pazartesi gününden itibaren Samsun’da toplu taşım hizmeti vermeye başlayacak.

BELEDİYEEVLERİ – 100.YIL BULVARI – BARUTHANE-KALKANCA

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş., Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Samsun’da halkımıza hizmet için toplu taşıma kazandırılan tamamı yüzde 100 alçak tabanlı ve engelli erişimine uygun otobüslerle hizmet veriyor. SAMULAŞ, 11 Aralık 2017 Pazartesi gününden itibaren Belediyeevlerinden hareket edecek olan yeni E3 Ekspres hattı ile Stat Kavşağı, Kılıçdede Kavşağı, Uğur Mumcu Parkı, Meskenler Kavşağı, 100. Yıl Bulvarı, Anadolu Caddesi güzergahını kullanarak Baruthane ve Kalkanca Mahallelerine hizmet vermeye başlayacak.

15 DAKİKA ARALIKLARLA HİZMET VERECEK

Belediyeevleri ve Baruthane-Kalkanca’ dan karşılıklı olarak hareket edecek E3 Ekspres araçları sabah yoğun saatlerde 15‘er dakika, gün içerisinde ise 20’şer dakika aralıklarla hizmet verecek.


Yayın Tarihi: 07/12/2017