Lovelet Outlet Aşkın da Adresi Oluyor


Lovelet Outlet Aşkın da Adresi Oluyor

Birbirinden özel etkinliklere imza atan Lovelet Outlet, Sevgililer Gününe özel 100 TL'lik alışveriş yapan herkese zarafetin göstergesi inci küpe kazanma fırsatı sunuyor.

Lovelet Outlet AVM Sevgililer gününü Bambaşka kutlamak isteyen çiftlere eğlenme ve kazanma fırsatı sunuyor. 06-14 Şubat tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışveriş yapın ve çiftlerimiz için özel olarak oluşturulan düzenekte sevdiğinizle birlikte yüzük parkurunu tamamlayın, harika bir inci küpe kazanma fırsatı yakalayın. Emeksiz sevgi, sevgisiz emek olmaz hem sevdiğinize aşkınızı ispat edin hem de Aşk'ınızı ince küpe ile taçlandırın. Sevgililer Günü Aşk'ın adresi Lovelet Outlet AVM 'de kutlanır.

Lovelet Outlet caddelerinde yürürken Sevgililer Gününe özel oluşturulan kırmızı kalplerden oluşan ışıklı dekorasyonu ilе dе göz dolduruyor. Her caddesinde görülen kalpler size keyifli anlar sunuyor.

Karadeniz’in en büyük Outleti Lovelet uygun ve kaliteli alışveriş keyfinin yanında her zaman farklı yenilikçi ve dinamik etkinlikleriyle de siz değerli ziyaretçilerini bekliyor.


Yayın Tarihi: 07/02/2016