Başkan Kul Üniversite Öğrencileri İle Buluştu


Başkan Kul Üniversite Öğrencileri İle Buluştu

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “yerel buluşmalar” toplantıları kapsamında Terme Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile bir araya gelerek Terme’de yapılan, devam eden ve planlanan çalışmalar ile ilgili öğrencilere bilgi verdi. Kul, “hepimiz için daha yaşanabilir bir Terme için çalışıyoruz” dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Yerel buluşmalar” toplantıları çerçevesinde Terme Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile buluştu. OMÜ Terme Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda Öğrenci ve akademisyenlerin katıldığı programda Başkan Şenol Kul Terme’de yapılan yatırımlar ile bilgi verdi.

TERME MUHTEŞEM BİR ŞEHİR

Başkan Kul, Terme’nin eşsiz güzelliklerinin olduğunu belirttiği konuşmasında, “Terme muhteşem doğal güzelliklere sahip. Belki birçoğunuz Terme’nin bu doğal güzelliklerini henüz görmediniz. Amacımız yaptığımız yatırımlarla birlikle bu doğal güzellikleri daha da ön plana çıkararak, Terme’yi daha yaşanabilir bir kent haline dönüştürmek. Uçsuz bucaksız sahilimizin, ormanlarımızın göllerimizin bulunduğu Terme bu eşsiz doğasıyla muhteşem bir şehir. Yapılan derin deniz deşarjı ile koruduğumuz sahilimizi, Miliç Plajı ile taçlandırarak mavi bayrak almasını sağladık. Mavi bayraklı bu plajımız marka bir plaj olma yolunda hızla ilerliyor. İlçemizin bir diğer güzelliği olan Amazon tabiat parkı. Bu yıl o bölgemizde son dönemde hızla yaygınlaşan sporlardan biri olan harita ile yön bulma yarışması düzenlenecek. Bölgede bulunan kuş cenneti nadir bulunan kuş türlerine ev sahipliği yaparken, yine yaptığımız biyolojik çeşitlilik çalıştayı ile gördük ki endemik bitkiler açışından da zengin bir yapıya sahip bir bölge. İnşallah bu güzellikler yapacağımız yeni yatırımlar ile daha ön plana çıkacak ve sizler Terme gibi muhteşem bir şehirde yaşadığını için daha da mutlu olacaksınız” şeklinde konuştu.

İLÇENİN PARÇASIYIZ

OMÜ Terme Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi’de programda yer alarak, Başkan Şenol Kul’a teşekkür etti. Doç. Dr. Erol Terzi, “Meslek yüksekokulumuzda birçok bölüm yer alıyor. Biz bu ilçenin bir parçasıyız ve ilçede bulunan diğer paydaşlarımız ile koordinasyon halinde olmamız gerekiyor. Sayın Belediye Başkanımız da her konuda bizlerin yanında oldu kendilerine çok teşekkür ediyorum. Terme’nin benim de ilk defa gördüğüm birçok güzelliği var. İnşallah bu güzellikleri Türkiye ve Dünya’nın da farkına varabileceği bir konuma getirebiliriz” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 05/03/2018