Kodlama Uygulama Eğitimine Yoğun Talep


Kodlama Uygulama Eğitimine Yoğun Talep

Gençler kodlama eğitimini sevdi

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki Ordu Yazılım A.Ş (ORYAZ) tarafından geçtiğimiz ay iki kez gerçekleştirilen “Kodlama Uygulama Eğitimi” yoğun talep üzerine üçüncü kez düzenlenecek. Eğitime başvuru için üniversitelerin sayısal bölümlerinden lisans mezunu veya en az 3. sınıfta eğitim alıyor olmak yeterli olacak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in gençlerin bilim ve teknolojiye olan ilgisini artırmak ve Ordu’yu bir yazılım üssü haline getirmek amacıyla temellerini attığı Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORYAZ’a ilgi her geçen gün artıyor.

Gençlere yönelik teknoloji temelli eğitimler veren ORYAZ A.Ş. kurulduğu günden bu yana yazılım geliştirme, Ar-Ge çalışmaları, danışmanlık hizmetleri, teknolojik ürünlerin üretimi gibi birçok farklı alanda faaliyet gösteriyor.

BAŞVURULAR 2-5 ŞUBAT TARİHLERİ ARASI YAPILACAK

Eğitimlerine de aralıksız devam eden ORYAZ, yoğun ilginin olduğu “Kodlama Uygulama Eğitimi” için üçüncü kursunu hayata geçiriyor. 8-20 Şubat 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan eğitimler için başvurular 2-5 Şubat 2021 tarihleri arasında http://egitim.oryaz.com.tr/ adresinden online yapılacak.

Ordu’nun tüm ilçelerinden yapılacak olan başvurular için herhangi bir üniversitenin sayısal puanı ile yerleşilebilen lisans eğitiminden mezun olmak ya da en az 3. sınıfta okuyor olmak yeterli olacak.

ALIM GARANTİLİ YAZILIM SÖZLEŞMESİ İMZALANACAK

ORYAZ A.Ş. tarafından hafta içi 12.20 ile 13.30 saatleri arasında internet üzerinden online olarak düzenlenecek olan ve gençlere Web uygulama, mobil uygulama (Android ve IOS) geliştirme yeteneği kazandırmayı amaçlayan eğitimleri başarı ile tamamlayan kursiyerlere geniş kapsamlı ileri düzey kodlama eğitimi verilecek ve üretim alım garantili yazılım sözleşmesi imzalanacak.

Daha önce hayata geçirilen iki kurs sonucunda uzmanlık eğitimine hak kazananlar için de eğitimler Mart 2021‘de başlayacak.​


Yayın Tarihi: 01/02/2021