Zihni Şahin, Adnan Menderes Bulvarı Esnafıyla Buluştu


Zihni Şahin, Adnan Menderes Bulvarı Esnafıyla Buluştu

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Adnan Menderes Bulvarı esnafıyla bir araya geldi. Şahin, "Sahillerimiz 12 ay boyunca etkinliklerle şenlenecek, ticaret artacak" dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Adnan Menderes Bulvarı'nda işletmesi olan esnaf ile bir araya geldi. Şahin, Atakum sahillerinin 12 ay boyunca festival ve etkinliklerle canlı tutulacağını belirterek, "Bu durum siz esnafımız için ekonomik canlanmaya yol açacak" dedi.

SORUNLARINI DİNLEDİ, SORULARI CEVAPLADI

Başkan Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ile birlikte Adnan Menderes Bulvarı'nda faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi. Yalı Kafe'deki buluşmada Başkan Zihni Şahin, esnafın sorunlarını dinledi ve sorularına cevap verdi. Şahin, "Sizlerin sorunlarına çözüm noktasında elimizi her zaman taşın altına koyacağız. Huzurlu ve güvenli bir Atakum için çalışacağız" mesajını verdi.

SAHİLDE 12 AY BOYUNCA ETKİNLİK

Yaptığı konuşmada ilk olarak projelerini anlatan Zihni Şahin, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde destek istedi. Atakum sahillerinin sadece Samsun'un değil Karadeniz'in gözbebeği olduğunu belirten Zihni Şahin, "Sahillerimizde yıl boyunca düzenlenecek aktiviteler, Atakum'un adını duyurmakla kalmayacak siz esnafımıza ekonomik canlılık da yaşatacak. Yıl boyunca sahildeki büyük turizm potansiyelini sürekli canlı tutacağız" dedi.

TURİZMDE DESTEK VE AKADEMİK İŞBİRLİĞİ

Atakum'u 5 yıl içerisinde Samsun turizminin lokomotifi ve yerel kalkınma ile yerel istihdamın öncüsü yapmakta kararlı olduklarını söyleyen Zihni Şahin, "Turizme yönelik her türlü ticari faaliyete destek ve teşvik verilecek. Turizm tesislerinin geliştirilmesi ve yenilerinin ilçeye kazandırılması için başta OMÜ Turizm Fakültesi olmak üzere diğer yüksekokullarla da işbirliğine gidilecek" diye konuştu.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ VE İSTİHDAM

Başkan Şahin konuşmasında, projeleri arasında yer alan 'Küçük Sanayi Sitesi'ne de değinerek, "Başta siz değerli esnafımız olmak üzere Atakumluların araç tamir, bakım ve onarımları için Canik ve Kirazlık bölgelerindeki sanayi sitelerine gitmelerini önleyecek Küçük Sanayi Sitesi'ni hayata geçireceğiz. Bu sanayi sitesi ayrıca istihdam imkanı oluşturması açısından da ayrı bir önem taşıyacak" dedi.


Yayın Tarihi: 11/03/2019