Yusuf Ziya Yılmaz: “Önceliğimiz Kentimiz Oldu"


Yusuf Ziya Yılmaz:  “Önceliğimiz Kentimiz Oldu"

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Vali Yardımcıları, İlkadım ve Atakum Belediye Başkanlıkları ve İlkadım kaymakamını ziyaret etti.

Belediye Başkanları ve kaymakamları ziyaretinin ardından Samsun Valiliği’nde görevli vali yardımcılarını ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, “Büyükşehir Belediye Başkanlığım boyunca vali yardımcılarımızla, belediye başkanlarımızla, kaymakamlarımızla birçok projeyi birlikte yürüttük. Hep önceliğimiz kentimiz oldu. Birlik ve beraberlik içinde hep birlikte Samsunumuzu geleceğe taşımanın gayreti içerisinde olduk. Bu güzel birliktelik de şehrimize yansıdı. Belediye başkanlığı görevimiz sona erdi. Ancak şehrimize hizmet görevimiz asla bitmeyecek. Ölünceye kadar şehrimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Samsun Milletvekili Aay Adayı Yılmaz programını İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Vali Yardımcıları Hasan Öztürk, Hakan Kubalı, Recep Yüksel ve Sezgin Üçüncü’ye yaptığı ziyaretler ile tamamladı.


Yayın Tarihi: 15/05/2018