Yılmaz, "Ülkemizin Tökezlemesini İsteyenlere Fırsat Vermeyeceğiz"


Yılmaz, "Ülkemizin Tökezlemesini İsteyenlere Fırsat Vermeyeceğiz"

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kazanımlarımıza sahip çıkacağız. Ülkemizin tökezlemesini isteyenlere fırsat vermeyeceğiz." dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program dahilinde 27. Dönem Samsun Milletvekili adaylarının ilçe ziyaretleri sürüyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Yakakent, Alaçam, Bafra, 19 Mayıs ilçelerinde diğer adaylarla birlikte parti teşkilatlarını ziyaret etti.

Programlarda açıklama yapan Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran’ın Türkiye için önemli bir dönem noktası olduğunu, daha iyi bir gelecek için halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadrolarına sahip çıktığını söyledi.

ÜLKEMİZİN TÖKEZLEMESİNİ İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Büyük oyunları bozan, halkıyla kucaklaşan vatanına sahip çıkan bir lidere sahip olan Türkiye’nin, güven ve istikrar ortamını sürdürmesi gerektiğine dikkat çeken Yılmaz, “24 Haziran seçimleri çok büyük önem arz ediyor. Ülkemizin geleceği için istikrar şart. 24 Haziranın önemini herkese çok iyi anlatalım. Ülkemizin tökezlemesini bekleyenlerin olduğunu unutmayalım. Hiç birine fırsat vermememiz gerekli.” diye konuştu.

KAZANIMLARIMIZI KORUYACAĞIZ

 “Gece gündüz Türkiye’nin geleceği için koşacağız.” diyen Yılmaz, “Yaptığımız hizmetleri, ülkenin nereden nereye geldiğini herkese anlatalım. 2002’deki Türkiye ile şimdiki Türkiye’nin mukayesesini yapalım. AK Parti ne yaptı ? diye soranlara anlatın. 2002 ile 2018’i kıyaslayın ne kadar büyük hizmetlerin ülkeye kazandırıldığını herkes görecek. Biz icraatlarımızla konuşuyoruz, başkaları sadece laf üretiyor. Boş laf üretmenin kimseye bir yararı yok. Türkiye’nin zaman kaybetmeye, geri kalmaya, kazanımlarını yitirmeye tahammülü yok. Bunun için 24 Haziran’a çok iyi hazırlanacağız, tapı kapı dolaşacağız, çok çalışacağız. Türkiye birçok kazanım elde etti, hepsini koruyacağız, gelecek nesillere taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışının da yapıldığı ziyaretlere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, il Başkanı Hakan Karaduman, milletvekili adayları Orhan Kırcalı, Bekir Keleş, Elif Coşkun Bilgin ve Caner Göktepe katıldı.


Yayın Tarihi: 24/05/2018