Karaaslan: “Sevinçleri Çoğaltmaya Talibiz”


Karaaslan: “Sevinçleri Çoğaltmaya Talibiz”

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Hayatlarımıza huzur, gönüllerimize sürur veren mübarek Ramazan ayını nihayete erdirirken yeni heyecan ve umutlarla bir bayrama daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar; kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının zirveye ulaştığı, yüreklerin bütünleştiği, sevgi ve muhabbet hislerinin paylaşıldığı, dostlukların tazelendiği, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği özel günlerdir.

Bayramların içinde saklı ruhu asırlar boyunca hissetmiş, o ruhun gereğini yerine getirmiş bir medeniyetin temsilcileri olarak bu bayramda da gönüllere dokunmaya, yüzleri güldürmeye, sevinçleri çoğaltmaya, acıları dindirmeye talibiz.

Dünyada yaşanan zulümlerin bir an önce son bulmasını, akan gözyaşlarının dinmesini; bölgemizde ve mazlum coğrafyalarda esenliğin hâkim olmasını dilerken; bayramın, iyilik ve huzurun tüm dünyaya yayılmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

İdrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın ardından ülkemiz için önemli bir eşik olan 24 Haziran’da gerçekleştireceğimiz seçimde aziz milletimizin güven ve istikrardan yana vereceği güçlü kararla inşallah çifte bayram yaşayacak; ülkemizi daha aydınlık yarınlara ulaştıracağız.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; bayramın gönül şehirlerimize de tesir etmesini Yüce Rabb’imden niyaz ediyorum.”


Yayın Tarihi: 13/06/2018