Yılın Son Festivali Samsun’da; Nebiyan Doğa Festivali


Yılın Son Festivali Samsun’da; Nebiyan Doğa Festivali

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, düzenlediği basın toplantısında Belediyenin düzenleyeceği 1.Nebiyan Doğa Festivali hakkında bilgi paylaştı.

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bulunan Nebiyan Dağı'nda 15-16-17 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan 1. Nebiyan Doğa Festivali'nde farklı etkinlik ve yarışmalar düzenlenecek. Festivalin, Samsun'un tanıtımına önemli katkı sağlayacağını belirten Başkan Osman Topaloğlu, festivali geleneksel hale getireceklerini söyledi.

Nebiyan Doğa Festivali'nde; Kuru fasülye yarışması, buzağı güzellik yarışması, Foto safari, tahtaralli yarışları, zipline, bisiklet yarışları, doğa yürüyüşleri, opera ve bale gösterisi, off- road gösterileri, Atv – Moto Kros yarışmaları yapılacak.

Tüm Samsunluları ve doğasever herkesi festivale davet eden Başkan Topaloğlu şunları söyledi; "16 Kasım Cumartesi günü saat 10.30'da inşallah halkımızın ve davetlilerimizin de yoğun katılımı ile birlikte açılışımızı yapacağız, Nebiyan Dağının güzellikleri ve güz güzellikleri ile birlikte etkinlikler icra edeceğiz. Bu festivalde Nebiyan Fasulyesini de tanıtacağız. Bununla ilgili olarak Nebiyan Fasulyesi Lezzet Yarışması düzenlenecek, 30'a yakın kadınımızın kendi stantlarında kendi ürettikleri ve pişirdikleri Nebiyan Fasulyesini jüri eşliğinde tatma yarışması yapılacak, yarışma sonrası bu Nebiyan Fasulyesi yemekleri misafirlere ikram edilecek. Yılın bu son festivaline tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.


Yayın Tarihi: 04/11/2019