Yeşilyurt AVM’de Yaz Tatili Eğlenceli ve Hediyeli Başlıyor


Yeşilyurt AVM’de Yaz Tatili  Eğlenceli ve Hediyeli Başlıyor

Minik misafirlerinin de vazgeçilmez adresi Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi yaz tatili başlangıcında karneleri hediyelere dönüştürüyor …

18-19 Haziran 2022 tarihi saat 14:00-18:00 aralığında Yeşilyurt AVM miniclub çocuk oyun alanı fazla eğlenceli anlara şahitlik etmeye devam ediyor. Palyaço ile boyanan yüzler dans etkinliği ile gülümsüyor ve karneler hediyeye dönüşüyor..

Palyaço ile yüzlerinin istedikleri karaktere boyanacağı ve Maskotla çocuk şarkıları eşliğinde dansların edileceği bu günde Alışveriş merkezinin tamamında bulunan miniklere rengarenk balonlar dağıtılarak renklenmeyen minik kalmayacak..

Miniclub oyun alanına karnesiyle gelen küçük misafirlerin  karne hediyesi de Yeşilyurt AVM’den ! Karnesini alıp gelen miniklere Wowland mağazasından 40 TL yüklü oyun kartı dağıtılarak gün çocuklar için  sınırsız eğlenceye dönüşüyor..

Alışveriş ve eğlencenin Atakum'daki adresi Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birbirinden eğlenceli etkinlikleri, bir gün değil her gün kazandıran Lucky Card'ı ve birbirinden avantajlı hediye kampanyaları ile ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini eğlence ve avantaja dönüştürmeye devam ediyor. Detaylı bilgi ve yapılan kampanyalara Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilrisiniz.


Yayın Tarihi: 13/06/2022 - 13:52