Yeşilyurt AVM’de Heyecan Dolu Sevgililer Günü Etkinliği


Yeşilyurt AVM’de Heyecan Dolu Sevgililer Günü Etkinliği

Yıl boyunca birçok kampanya ve etkinliğe ev sahipliği yapan Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, misafirlerini Sevgililer Gününe özel düzenleyeceği heyecan dolu yepyeni bir etkinliğe davet ediyor.

 Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi Sevgililer Gününe özel düzenleyeceği kampanyayla ziyaretçilerini hediye yağmuruna tutmaya hazırlanıyor. “Şans Yolu” etkinliğinde, misafirler hediyelere ulaşmak için mücadele ederken eğlence dolu anlar geçirecek.

Başlama işaretiyle birlikte, platformda bulunan kırmızı ışıklara yakalanmadan oyunu tamamlayan yarışmacılar final ödülü kazanma fırsatı yakalayacak. Oyunun birinci turunu tamamlayıp devam etmek istemeyen yarışmacıların birinci tur ödülü ‘’Sukulent Çiçeği’’, oyunu tamamlayan yarışmacıların da ‘’Tahta Yürek’’ ödülü kazanacağı etkinlikte ziyaretçiler eğlenirken hediyeler de kazanabilecekler. 12-14 Şubat günleri arasında gerçekleştirilecek kampanyada toplamda ya da tek seferde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan Lucky Card sahipleri fiş yada faturalarını danışma bankosuna işletip, 1. katta kurulacak olan platformda ‘’Şans Yolu’’ oyununu oynayabilecek.


Yayın Tarihi: 10/02/2020