YEPAŞ, Türkiye’nin En Çok Memnuniyet Duyulan Şirketi


YEPAŞ, Türkiye’nin En Çok Memnuniyet Duyulan Şirketi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun destekleriyle düzenlenen ELDER (Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği) 12. Sektör Toplantısında YEPAŞ fatura ödeme işlemlerinden duyulan memnuniyet sıralamasında 1. oldu.

Türkiye’de Elektrik Perakende şirketleri arasında elektrik fatura ödeme güvenirliliği ve memnuiyeti sıralamasında 2018 yılının en güvenli şirketi YEPAŞ oldu.

Tüm Türkiye’de faaliyette olan 21 Elektrik Dağıtım Şirketi ve 21 Görevli Tedarik Şirketinin çeşitli konulardaki yıllık performanslarının değerlendirildiği toplantıda YEPAŞ, Fatura Ödeme İşlemlerinde Müşteri Memnuniyeti alanın da müşteri memnuniyeti en yüksek şirket oldu.

YEPAŞ Genel Müdürü Arif AKŞAM’ın yaptığı açıklamada, yapılan araştırmaya göre 2018 yılında Türkiye’de en güvenilir ve memnuniyeti en yüksek şirket olmamızdan dolayı mutluyuz. Bölgenin görevli elektrik tedarik şirketi olarak Samsun, Ordu, Çorum Amasya ve Sinop’ta çalışmalarına devam ettiklerini ve müşteri memnuniyetine odaklandığını ifade etti, "YEPAŞ, bölgesin de ki 78 Müşteri İşlem Merkezi, 800’e yaklaşan kiosk fatura ödeme noktası ve web sayfası üzerinden oluşturduğu sanal pos hizmeti ile müşteri hizmetlerine yönelik tüm süreçlerini geliştirerek son teknolojiyi çalışmalarımıza dahil ederek çalışmalarımıza sıfır hata ile devam ettirmeye çalıştıklarını aktardı. AKŞAM, ‘’Türkiye genelinde yapılan tüm elektrik perakende şirketleri arasında vatandaşlarımız tarafından da en güvenilir şirket olarak ilan edilmekten onur duyuyoruz’’ dedi.


Yayın Tarihi: 05/05/2019