‘Hayatım’ Dediğim Samsun’a En İyi Hizmeti Vermeye Çalışacağım


‘Hayatım’ Dediğim Samsun’a En İyi Hizmeti Vermeye Çalışacağım

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye verilen destekten dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Seçimlerin ülkeye hayırlar getirmesini temenni eden Yılmaz, demokrasinin, milli iradenin, 81 milyon insanın 24 Haziran seçimleriyle birlikte kazandığını söyledi. Seçimlere yüksek katılım ile büyük bir demokrasi örneği sergilendiğini ifade eden Yılmaz, Türkiye’nin tüm dünyaya ayrıca demokrasi dersi verdiğini de hatırlattı.

CAN SİPERHANE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

2002 yılından bu yana halkın gönlünde yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin tek hedefinin halkına, bayrağına, vatanına hizmet olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Sandıktan çıkan sonuçlar bize daha çok çalışma, hizmet etme sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlattı. Aldığımız bu vekâletin bilincinde ve sorumluluğunda olduğumuzu bilerek hak için can siperhane çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu şehir benim bir parçam oldu. ‘Hayatım’ dediğim Samsun’a Cumhurbaşkanımızın, partimizin öncülüğünde en iyi hizmeti vermeye çalışacağım. Tek tek tüm hemşerilerimize canı gönülden hiçbir ayrım yapmadan teşekkür ediyorum” dedi.

GÜÇLÜ, MUTLU TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

“Birlik beraberlik ve kardeşlik olgusunu hiç kaybetmeyeceğiz” diyen Yılmaz, “Hiç kimseyi ayırmadan sen-ben kavgasına girmeyen, herkesi kucaklayan bir anlayışa sahip olduk; bundan sonrada bu böyle devam edecek. Gün kısır tartışmaları, çekişmeleri sürdürme günü değildir. El ele vererek ülkemiz için, çocuklarımızın geleceği için gece gündüz demeden çalışma günüdür. Bizim bir an bile durma gibi bir lüksümüz yok. Ekonomimizi daha çok güçlendirmeliyiz, yerli-milli üretime odaklanmalıyız, ihracatı, istihdamı artıracak hamleler yapmalıyız. Dünyada ses getiren ülkemize büyük kazanımları olacak dev projeleri hayata geçirmeliyiz. 16 yılda ülkemiz büyük kazanımlar elde etti, daha büyüklerini eklemek zorundayız. Terörle mücadele, halkımızın refah düzeninin artması ise vazgeçilmezlerimizin arasında. Kısacası mutlu el ele veren güçlü bir Türkiye için çalışacağız, mücadele edeceğiz” diye konuştu.

BÜYÜK HEDEFLERE KOŞACAĞIZ

Seçimlerle birlikte kazananın demokrasi, hizmet siyaseti, milli iradenin üstünlüğü, Türk milleti, mağdurlar, dünya mazlumlarının olduğuna dikkat çeken Yılmaz, açıklamasına şöyle devam etti: “Türkiye yeni bir sisteme tam geçişi sağlamıştır. Ülkemizin önü daha da açılmıştır. Büyümeden, gelişmeden, güçlenmeden, kalkınmadan, yatırımdan, zenginleşmeden yana büyük bir süreç başlamıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vurgu yaptığı, altını çizdiği tüm güzellikler tek tek ortaya çıkmaya başlayacaktır. 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonları tek tek gerçekleşecektir. Bu inanç, bu azim Türk milletinde, vekâlet verdiği kadrolarda mevcuttur. Güzel günler hepimizi bekliyor. Zorlu ama çalışmayla azimle aşılacak bir dönem de üzerimize ne düşüyorsa yapacağız.”

Yılmaz, seçim sürecinde büyük bir azim ve fedakârlık gösteren teşkilat üyelerine ve partililere de ayrıca teşekkür etti.


Yayın Tarihi: 24/06/2018