YEPAŞ Teşekkür Belgesiyle Ödüllendirildi


YEPAŞ Teşekkür Belgesiyle Ödüllendirildi

Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, son beş yıllık dönemde SGK primlerini düzenli ödeyen ve aynı dönemde herhangi bir cezai işlemle karşılaşmayan işyerlerine  teşekkür belgesi verdi.

Bu kapsamda teşekkür belgesi almaya hak kazanan YEPAŞ Genel Müdürlüğünü ziyaret eden Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Ünal KAYA, teşekkür belgesini YEPAŞ Genel Müdürü Arif AKŞAM’a verdi.

Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ünal KAYA, sorumluluk alanları içerisinde yer alan 26 Bin işyeri içerisinde teşekkür belgesi almaya hak kazanan 50 firma bulunduğunu belirterek söz konusu firmalara istihdama olan katkılarından ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

YEPAŞ adına teşekkür belgesini alan  Genel Müdür Arif AKŞAM’da iştiraki oldukları Çalık Grubu olarak istihdama büyük önem verdiklerini ayrıca kamuya karşı olan yükümlüklerini de hassasiyetle yerine getirdiklerini belirterek bu yaklaşımın sonucunda da Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi verilmesinden mutluluk duyduklarını ve bu plaketin bundan sonra ki çalışmalarında da motivasyon yaratacağını belirterek Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu  İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.


Yayın Tarihi: 26/05/2021