YEPAŞ Basın Temsilcileri İle Buluştu


YEPAŞ Basın Temsilcileri İle Buluştu

YEPAŞ, 01.01.2013 tarihi itibarıyla Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerini kapsayan bölgede perakende elektrik satış hizmetleri sunuyor.

Türkiye genelinde sanayi kuruluşlarından, mesken tüketimi yapan bireysel müşterilere kadar geniş bir müşteri kitlesine elektrik tedarik hizmeti sağlayan YEPAŞ, Samsun Anemon Otel’de düzenlediği basın toplantısında Ulusal Haber Ajansları, Yerel Basın mensupları, İnternet Haber Siteleri ve Yaygın Basın Temsilcileri ile buluştu. Şirket, hedefleri, başarıları ve gelecekteki planları hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam; ‘’YEPAŞ’ın öncelikli hedefi, tüm süreçleri dijitalleştirerek müşteri memnuniyetini artırmaktır’’ dedi.

Genel Müdür Arif Akşam programda basın mensuplarıyla şirketin çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri paylaştı.

‘’YEPAŞ, yenilikçi ve müşteri odaklı iş modeli, uzmanlığı ve yüksek teknolojiye dayalı altyapısıyla müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı, elektrik tedarikinde değer yaratmayı ve satış sonrasında destek sağlamayı amaçlamaktadır. Şirket, ana hissedarı olan Çalık Holding’in desteğiyle, 2,2 milyona yakın abonelik sözleşmesi kapsamında elektrik tüketimi yapan yaklaşık 5,2 milyon kişinin güvenilir elektrik tedarikçisi konumundadır. YEPAŞ, tüm kullanıcılara hızlı ve güvenilir hizmet sunmak amacıyla fiziksel ve dijital kanalları kullanmaktadır.

Şirket, görev bölgesi içinde elektrik perakende satış hizmeti olarak tanımlanan elektrik tedariki, faturalama, tahsilat ve abonelik işlemleri gibi hizmetler sunmaktadır. YEPAŞ’ın öncelikli hedefi, tüm süreçleri dijitalleştirerek müşteri memnuniyetini artırmaktır. Elektrik sektöründe olduğu gibi dijitalleşme, şirketin öncelikli gündem maddelerinden biridir. Geleneksel elektrik perakende hizmetini yeni bir vizyonla dijitalleştirmeye yönelen YEPAŞ, müşterilerin tüm işlemlerini online platformları kullanarak kolayca gerçekleştirebilmelerine imkân tanımaktadır.

Bölgede 78 adet YEPAŞ N Kolay Yetkili İşlem Merkezi bulunmaktadır. Müşteriler, bu yetkili işlem merkezlerinde tüm işlemlerini hızlı, güvenli ve ücretsiz olarak gerçekleştirebilirler.’’


Yayın Tarihi: 08/11/2023 - 16:37