Başkan Belur'dan Cumhuriyet Başsavcısı ve İl Sağlık Müdürüne Ziyaret


Başkan Belur'dan Cumhuriyet Başsavcısı ve İl Sağlık Müdürüne Ziyaret

Daha önce İlçeyi ziyaret ederek Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur'u makamında ziyaret eden Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’a Belediye Başkanı Mustafa Belur İadey-i ziyarette bulundu. Sıcak bir karşılama sonrası samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette güncel konular ve yerelde yürütülen çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayvacık İlçesini çok sevdiğini ve gerçekleştirilen hizmetleri ve turizm çalışmalarını da yakinen takip ettiğini söyleyen Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz Belediye Başkanı Mustafa Belur'a çalışmalarında başarılar dileyerek, kendisine gösterdiği ilgi alakadan ve yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur “ Başsavcımızın Bizleri sıcak karşılamasından dolayı kendisine teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Saklı cennetimizde kendisini tekrardan misafir etmeyi arzuladığımı iletmek istiyorum” dedi.

İl Sağlık Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Mustafa Belur, İl Sağlık Müdürlüğü görevine yeni atanan Yrd. Doc. Dr. Muhammet Ali Oruç’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret de Samsun ili ve genelinde yürütülecek sağlık çalışmaları, belediye hizmetleri ve güncel konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Belediye Başkanı Mustafa Belur “ Yeni sağlık müdürümüz Sayın Muhammet Ali Oruç’u makamında ziyaret ettik. Kendisi ile birlikte Samsun bölgemizde sağlık sisteminin daha iyi işleyeceğine inancımız tamdır.  Tüm doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarını verdikleri hizmetler sebebiyle canı gönülden tebrik ediyorum. Yeni seçildiği görevlerinde kendilerine başarılar temenni ediyorum” dedi.

İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç Samsun iline hizmet edecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek görevini en iyi şekilde yerine getirmek için tüm gayret ve çabayı göstereceğini ifade edip, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Yayın Tarihi: 22/11/2017