YEDAŞ, Enerji Verimliliği Farkındalık Çalışmalarına Devam Ediyor


YEDAŞ, Enerji Verimliliği Farkındalık Çalışmalarına Devam Ediyor

Alaca Kaymakamlığı ve Alaca Belediye Başkanlığı tarafından ilki 5 bin öğrencinin katılımı ile Veli Çayı’nda geçen yıl yapılan Öğrenme Şenliği’nin ikincisi, 14 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 11.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. Alaca Kaymakamlığı ve Alaca Belediye Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen "Alaca Öğrenim Şenliği’nde YEDAŞ stant açarak ziyaretçiler ile bir araya geldi.

Enerji Verimliliği Konusunda Bilgi Verdi

Geçen yıl 5 bin öğrencinin katılım sağladığı Veli Çay'da düzenlenen şenlik, bu yıl Cumhuriyet Meydanı’nda Saat 11.00'de başladı. Yoğun ilgi gördü ve bölge halkını ağırladı. YEDAŞ, enerji konusunda tasarruf yaratmayı ve bilgi paylaşımını desteklemeyi amaçlayarak Alaca Öğrenme Şenliği’nde aktif bir rol oynadı.

YEDAŞ Standına Yoğun İlgi

YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre BİLGİ’ nin yaptığı açıklamada:

Standımızda, enerji verimliliği farkındalığına dikkat çeken ‘’Enerji Takımı Hikâye Kitabını’’ öğrencilerimize yaklaşan yaz tatilinde okumaları için karne hediyesi olarak verdik. Bu kitapta geçen hikayedeki karakterler elektrik tasarrufu ve çevre bilinci gibi konularına dikkat çekiyor. Çocukların ve ailelerin enerji verimliliği konularında farkındalığını artırmayı hedefliyoruz. Ziyaretçilere elektrik dağıtım hizmetleri, enerji tasarrufu yöntemleri ve müşteri memnuniyetine yönelik yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verildiğini aktaran BİLGİ, enerji verimliliği ve çevre konularında farkındalığın artması ve yaygınlaşması için faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi.


Yayın Tarihi: 14/06/2023 - 14:21