Başkan Sandıkçı Yetim Çocukları Sevindirdi


Başkan Sandıkçı Yetim Çocukları Sevindirdi

Canik Belediye Başkanı İbrahim sandıkçı, Ramazan Bayramı öncesinde ilçede yaşayan yetim çocukların hepsini baştan aşağı giyindirerek sevinmelerini sağladı.

Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde sosyal yardım faaliyetlerini aralıksız sürdüren, kapı kapı ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya devam eden Canik Belediyesi, Ülkemizde Ramazan ayının 15. günün yetim günü olarak kutlanması nedeniyle ilçedeki bütün yetim çocukların Bayram öncesi giyinmelerini sağlayarak, çeşitli hediyelerle sevindirdi.

YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER

Sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sunmaya devam edeceklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı; İyiliğin bir günü olmaz ancak ülkemizde Ramazan ayının 15. gününün yetim kardeşlerimiz için farkındalık oluşturmak adına, doğuştan veya sonradan küçük yaşlarda yetim kalan maddi durumu olmayan çocuklarımızın bayram öncesinde yüzlerinin gülmesini sağlayarak, sevinçlerine vesile olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belitti

YETİMİN ÖKSÜZÜN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Hiçbir insanımızın aç ve açıkta kalmasına asla gönlümüz razı gelmez diyen Başkan Sandıkçı, “Çocuklarımız geleceğimiz. Özellikle yetim çocuklarımızın sevgiye, şefkate daha çok ihtiyaçları var.  Aile ve Sosyal Yardım Birimimiz, Sivil toplum örgütleri ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile birlikte tespit çalışmalarının ardından ulaşılan yetim çocuklarımızın yüzlerinde bir nebze de olsa tebessüme sebep olmak, devletimizin yanlarında olduğunu hissetmelerini sağlamak istedik. Öksüz ve yetim kalmış bir peygamberin ümmeti olarak, milletimize layık olabilmek için onların hizmetkârı olmaya, her zaman mazlumun, ihtiyaç sahibinin, fakirin, yetimin, öksüzün, yaşlının yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 14/05/2020