Atakum Seyir Tesisine Yoğun İlgi


Atakum Seyir Tesisine Yoğun İlgi

Taşçı: “Atakum’u turizm cenneti yapacağız”

Atakum Belediyesi tarafından hayata geçirilen Atakum Seyir Tesisleri nin, kısa sürede, çevre il ve ilçelerden Samsun’a gelen vatandaşların cazibe merkezi haline geldiğini ifade eden Başkan Taşçı, “Tesisimiz, muhteşem Atakum manzarası eşliğinde vakit geçirmek isteyenlerin ilgi odağı oldu” dedi.

Atakum’a hakim bir noktada hayata geçirilen Atakum Belediyesi Seyir Tesisleri, özellikle hafta sonları muhteşem Atakum manzarası eşliğinde ailesiyle birlikte kahvaltı yapmak isteyenlerin uğrak noktası oldu. Seyir Tesislerinin, kısa süre içerisinde Karadeniz Bölgesinin önemli bir turizm merkezi haline geldiğinizi ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Samsun’un önemli bir turizm durağını Atakum Belediyesi olarak hayata geçirmiş olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

KISA SÜREDE İLGİ ODAĞI OLDU

Geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Atakum Belediyesi Seyir Tesislerinin çok kısa bir süre içerisinde büyük bir ilgi gördüğüne dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Belediyesi Seyir Tesislerimiz yeşil ile mavinin kucaklaştığı muhteşem Atakum doğasını seyretme imkanı sunarken, Karadeniz mutfağının birbirinden güzel lezzetlerini sunan restoranı, kafeteryası, seyir terası, ahşap kamelyaları ve yürüyüş yoluyla Atakumlu vatandaşlarımızın vazgeçilmezi haline geldi. Hemşerilerimizin büyük ilgi gösterdiği Seyir Tesislerimiz günün her saatinde binlerce Atakumluya hizmet veriyor” ifadelerine yer verdi.

ATAKUM, TURİZM CENNETİ OLACAK

Atakum’un, Karadeniz Bölgesinin en çok göç alan ilçesi olduğunu kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemiz, gerek doğası gerek yaşanılabilirliğiyle çevre il ve ilçeler başta olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesinden her yıl on binlerce vatandaşımızı ağırlıyor. Bu anlamda ‘Turizm Kenti Atakum’ parolasıyla hayata geçirdiğimiz turizm odaklı projelerle, Atakum’u Karadeniz’in turizm cenneti haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların sonuç verdiğini görmek de bizleri mutlu ediyor. Atakum Belediyesi olarak ilçemizin her alanda marka bir kent olması ve her geçen gün daha da yaşanılabilir hale gelmesi için gece-gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeden çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 07/01/2019