Armina Termal Otel Yenilendi


Armina Termal Otel Yenilendi

Çorum’un ilk ve tek Termal Oteli Armina Termal Otel, yeni yatırımları ve yenilikleri ile yepyeni bir anlayışla misafirlerini ağırlıyor.

Geçtiğimiz yıl, mülk sahibi tarafından “Armina Termal Otel” adıyla yeniden işletmeye açılan otel, Çorum çıkışında Samsun yolu üzerinde hizmet veriyor.

Armina Termal Otel Genel Müdürü Kadir Çakılcıoğlu, misafirlerine en kaliteli hizmetleri sunduklarını belirterek ; “45 kişilik deneyimli kadromuzla misafirlerimizi evlerinin konforuyla ağırlıyoruz”  dedi.

Armina Termal Otel  Çorum’un ilk ve tek termal oteli olarak Çorum-Samsun karayolunun 2. kilometresinde hizmet veriyor. 

Hititlerin merkezi ve birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Çorum’da kurulu olan tesiste; bay ve bayan termal havuzları, Türk hamamı, Fin hamamı, sauna ve fitness center, Erkek ve bayan kuaför salonları, Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerinin sunulduğu restoran, düğün, nişan, sünnet davetlerine, konferans, panel ve her türlü toplantılara ev sahipliği yapan 1200 kişilik modern salonda kaliteli hizmetler sunuluyor.

Sıklık Ormanlarının içerisinde doğayla iç içe 8 bin metrekare alana kurulu tesis, Karadeniz otoyolu üzerinde yer alıyor. Ankara'ya 250 km, Samsun'a 170 km, Merzifon Havalimanına ise sadece 25 dakika mesafede bulunuyor.


Yayın Tarihi: 30/01/2019