Vali Seddar Yavuz, ‘Acımız ve Üzüntümüz Büyük’


Vali Seddar Yavuz, ‘Acımız ve Üzüntümüz Büyük’

Hakkari'de bölücü terör örgütü mensuplarıyla  çıkan çatışmada Ordu’nun Gölköy ilçesi nüfusuna kayıtlı Sözleşmeli Piyade Er Sefa Kabakkaya şehit düştü.

Vali Seddar Yavuz, Sözleşmeli Piyade Er Sefa Kabakkaya’nın şehadet  haberini, bugün gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında aldı.

“Acımız büyük” diyerek, Çamaş ilinde gerçekleştirdiği programı yarıda kesen Vali Seddar Yavuz, “Maalesef Hakkâri bölgesinde bir kardeşimizi kaybettik. Dolayısıyla da biran önce il merkezine gidip şehidimizin ailesiyle ilgilenmek durumundayız. Acımız büyük. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu vatan, bu bayrak, bu din için toprağa düşmüş bütün şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Bu vatan için fedakârlıkta bulunan kim varsa hepsine saygı ve hürmetimiz sonsuz. Keşke bunlar hiç olmasa ama bu topraklarda yaşamanın başka bir çaresi de yok. Üzüntümüz büyük” diye konuştu.

Vali Seddar Yavuz, ilçe programını yarıda keserek, eşi Selda Yavuz ile birlikte şehit Piyade Er Sefa Kabakkaya’nın Ordu ili Altınordu İlçesi Şahincili Mahallesinde ikamet eden baba Birol ve anne Nurcan Kabakkaya’yı ziyaret ederek, aileye başsağlığı dileğinde bulundu.

Şehit Kabakkaya'nın naaşı bu gece askeri uçakla Ordu-Giresun Havalimanına getirilmesi bekleniyor. Şehit Kabakkaya, yarın Altınordu ilçesindeki Ulu Cami'de  Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eskipazar'da bulunan Garnizon Şehitliğinde toprağa verilecek.


Yayın Tarihi: 15/11/2017