Vali Osman Kaymak’tan ‘Anneler Günü’ Kutlama Mesajı


Vali Osman Kaymak’tan ‘Anneler Günü’ Kutlama Mesajı

Samsun Valisi Osman Kaymak, “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Kaymak mesajında şu ifadelere yer verdi

“Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır.

Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimizdir. 

Taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa tüm varlığını adayan annelerimiz dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygularını taşırlar. 

Annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır.       

Biliyoruz ki; ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde, Türk aile ve toplum yapısının en müstesna mevkisinde bulunan, büyük bir fedakârlık ve sabırla evlatlarına yol gösteren annelerimizin yetiştirdiği milli ve manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, kendine güvenen, donanımlı nesiller katkıda bulunacaktır.  

Bu duygu ve düşüncelerle başta, vatanı için canını feda eden kahraman evlatlarımızın bizlere emaneti olan şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutlar, hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize sağlık ve mutluluklar dilerim.”


Yayın Tarihi: 10/05/2019