Vali Kaymak Borsayı Ziyaret Etti


Vali Kaymak Borsayı Ziyaret Etti

Samsun Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Vali Osman Kaymak, ülkemizin gelişmesi için iş dünyasına her zaman önemli görevler düştüğünü söyledi. Vali Kaymak, Gıda Kontrol Laboratuvarını da gezerek, günümüz ileri teknolojileriyle analizlerin yapıldığı birimde gördüğü çalışmalar karşısında tebriklerini iletti.

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. Bu ziyarette Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu’ da hazır bulundu. Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iş dünyasıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Vali Kaymak’ da ülkemizin gelişmesi konusunda iş dünyasına önemli görevler düştüğünü söyledi. Vali Kaymak ardından aynı binada bulunan Gıda Kontrol Laboratuvarını ziyaret etti. Laboratuvar Sorumlusu Faruk Ünyeli’ den yapılan analizlerle ilgili bilgiler alan Vali Osman Kaymak, en son teknolojilerin kullanıldığı birimde önemli analizlerin yapılıyor olmasından dolayı borsa yönetim kurulunu ve laboratuvar personelini tebrik etti. Laboratuvarın Genel Müdürü Ahmet Aliyazıcı’nın da hazır bulunduğu ziyarette, Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, ilimiz iş dünyası ve ihracatçısı tarafından son derece önemli olan ve ısrarla talep edilen analizlerin akreditasyon yelpazesine eklenmesi, mevcut laboratuvarın modernizasyonu ve analiz kapsamının genişletilmesi konularında bir projenin Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’na sunulduğunu, sunulan projenin, Üniversitemiz, Ticaret ve Sanayi Odamız, çevre Borsalar gibi yararlanıcı paydaşlar tarafından da son derece olumlu karşılandığını belirtti. Samsun Valisi Osman Kaymak çalışanlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Samsun Valisi Osman Kaymak daha sonra Samsun Ticaret Borsası’ndan ayrılmadan önce de yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte bina önünde fotoğraf çektirip, esnafla da sohbet etti.


Yayın Tarihi: 04/12/2018