Ulaşımda Konforu Sağlamak İçin Çalışıyoruz


Ulaşımda Konforu Sağlamak İçin Çalışıyoruz

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 30 Mart yerel seçimlerinden bu yana 86 km sıcak asfalt yaptıklarını belirterek 2018’de planladıkları 64 km sıcak asfalt hedefinde ise çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi.

Altınordu Belediyesi modern ve yaşanabilir bir Altınordu parolası ile 30 Mart Yerel seçimlerinden bu yana sürdürdüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Alt yapıdan üst yapıya, sosyal alanlardan örnek projelere birçok alanda gerçekleştirdiği hizmetleri vatandaşın kullanımına sunan Altınordu Belediyesi yaptığı çalışmalarla vatandaşın takdirini topluyor. Ulaşım alanında devrim niteliğinde çalışmalara imza atan Altınordu Belediyesi, yaptığı bu çalışmalarla ulaşımda sorunları ortadan kaldırarak ilçede ulaşımın konfora kavuşmasını sağlıyor.

ALTINORDU 86 KM’LİK SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Ulaşım alanında sıcak asfalttan beton yola, sanat yapılarından ‘V’ kanal ve menfez yapımına kadar birçok çalışmayı sürdüren Altınordu Belediyesi bu kapsamda 30 Mart Yerel seçimlerinden bu yana ilçeye 86 km sıcak asfalt kazandırdı. Yapılan sıcak asfalt çalışmaları ile şehir merkezi ve mahalle yolları konfora kavuşurken 2018 yılı içinde planlanan 64 km’lik sıcak asfaltta ise çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi ekipleri Bucak, Subaşı ve Akyazı gibi mahallelerde sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmalarını ise hummalı bir şekilde sürdürüyor. Tüm bu çalışmalar tamamladığında Altınordu ilçesinin 2018 yılı sonunda 150 km’lik sıcak asfalt ağına kavuşması hedefleniyor. Altınordu Belediyesi ayrıca beton yolda yaptığı çalışmalarla da ilçeye 2018 sonunda 287 km beton yola kavuşturmuş olacak.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRMEK İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ”

İlçe genelinde devam eden sıcak asfalt çalışmaları yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Altınordu’da ulaşımı konfora kavuşturmak ve modern bir Altınordu’nun inşası için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Tekintaş, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Altınordu’da çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bu çalışmalar kapsamında çok önemli gördüğümüz sıcak asfaltta önemli mesafe kat ettik. 30 Mart yerel seçimlerinden bu yana ilçemize 86 km’lik sıcak asfalt kazandırdık. 2018 Kasım ayı sonuna kadar hedeflediğimiz 64 km’lik sıcak asfalt çalışmasında ise birçok mahallemizde ekiplerimiz hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Ayrıca 216 km’sinin bitirdiğimiz beton yolda da hedefimiz 280 km’nin üzerine çıkmak. Biz millete, ulaşımda konforu en yüksek seviyede tutacağız şeklinde söz vermiştik. Biz bu sözü yerine getirmek için durmaksızın çalışıyoruz. Yaptığımız tüm bu hizmetler Altınordu’muza hayırlı olsun” dedi.

VATANDAŞLAR SICAK ASFALTA KAVUŞMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYOR

Altınordu Belediyesi tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını değerlendiren vatandaşlar yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yıllardır yapılmayan hizmetleri aldıklarını ifade eden Subaşı Mahallesi sakinleri yolların çok iyi bir hale getirildiğini ifade ettiler. Yapılan bu çalışmaların kendilerini rahata kavuşturduğunu aktaran Altınordulu vatandaşlar yaptığı hizmetleri dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkürlerini ilettiler.


Yayın Tarihi: 10/07/2018