TÜYAP Samsun Bölge Müdürlüğü'ne Oğuzhan Çamaş Atandı


TÜYAP Samsun Bölge Müdürlüğü'ne Oğuzhan Çamaş Atandı

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer Eskişehir Bölge Müdürlüğü'ne getirildi. Server Seçer ‘den boşalan TÜYAP Samsun Bölge Müdürlüğü'ne de M. Oğuzhan Çamaş atandı.

TÜYAP Samsun Kongre ve Fuar Merkezi Bölge Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten Server Seçer, TÜYAP Eskişehir Bölge Müdürlüğü görevine getirildi. Server Seçer Eskişehir'de yeni faaliyete geçecek olan fuar merkezinin kuruluş çalışmalarının ardından işletme çalışmalarını da yürütecek. 

Server Seçer görev değişikliği nedeniyle yaptığı açıklamada, " Samsun'da çok başarılı işler yaptık. Samsunluların desteği ve katkısı ile TÜYAP Samsun'u bölgede ve ülke genelinde önemli bir merkez haline getirdik. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Sayın Valilerimize, Belediye Başkanlarımıza, Sanayi Ticaret Odası başkanımız, sivil toplum kuruluşları, işadamlarımıza, firmalarımıza ve temsilcilerine çok teşekkür ederim.

Samsun'dan çok iyi duygular ve iyi anılarla ayrılıyorum. Görevimi de başarılı bir arkadaşımıza bırakmanın huzuru içindeyim." dedi. TÜYAP Samsun Bölge Müdürlüğü görevine getirilen M. Oğuzhan Çamaş da," TÜYAP Samsun'da önemli bir görev üstlendiğimin farkındayım. Bölgenin en büyük ve en önemli fuar merkezimizi daha da geliştirmek, etkinleştirmek ve hedeflerimize ulaşabilmek için ekibimizle ve paydaşlarımızla elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: Karadenizhayat


Yayın Tarihi: 20/09/2018