Tuğçe Kandemir Yılın Müzik Aralığında


Tuğçe Kandemir Yılın Müzik Aralığında

Ev sahipliği yaptığı her aktiviteyle eğlencenin merkezi haline gelen Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kış mevsiminin finaline sahne olan Aralık ayında ziyaretçilerine keyif ve müzik dolu anlar yaşatmaya davet ediyor.

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve Samsun’un dört bir yanından gelen müzikseverlerin akınına uğrayan Yılın Müzik Aralığı, ikincisi için hazır! Başta Samsun olmak üzere, çevre illerde yaşayan tüm müzikseverleri; %100 müzik ve eğlence ile ağırlayacak olan Yılın Müzik Aralığı, Yeşilyurt AVM Fast Food katında gerçekleştirilecek.

Aralık ayı boyunca her hafta sonu düzenlenecek olan müzik festivali ‘Yılın Müzik Aralığının bu haftaki konuğu Tuğçe Kandemir. Müzik dünyasına bomba gibi bir giriş yapan, sosyal medyada çok konuşulan ‘’Bu Benim Öyküm’’ şarkısıyla YouTube’da milyonlarca kez dinlenilen ’Tuğçe Kandemir’ 15 Aralık Cumartesi günü saat 17.00’da mini konser ve imza günü ile Yeşilyurt AVM’de olacak. Son dönemde yaptığı şarkılarla adından söz ettiren, başarılı çalışmaları kadar, sempatik ve sıcak tavırlarıyla da beğenilen Tuğçe Kandemir düzenlenecek mini konser ve imza günü ile Samsunlu sevenlerinin kalbini fethedecek.

Yeşilyurt’ta Yılın Müzik Aralığı ’Tuğçe Kandemir’in ardından, ’Gurur Benim Neyime', 'Yatağın Soğuk Tarafı', 'Nasıl Öğrendin Unutmayı', 'Beni Aşka İnandır', şarkılarıyla müzik piyasalarını alt üst eden ‘Kolpa’. Onedio’nun en sevilen programlarından Pinç ve Babala Tv’nin sunucusu, aynı zaman da müzisyen, yönetmen, senarist ‘Oğuzhan Uğur’ ile davam edecek.

“Yeşilyurt’ta Yılın Müzik Aralığı”, Aralık ayı boyunca her hafta sonu Yeşilyurt AVM’yi güncel müziğin en keyifli örnekleri ile buluşturacak. Etkinlikler ücretsiz. Şimdiden ajandanıza not etmeyi unutmayın. Detaylı bilgi ve yapılan etkinliklere Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilirsiniz.

PROGRAM

15 Aralık 2018 Cumartesi Saat 17:00 Tuğçe KANDEMİR

22 Aralık 2018 Cumartesi Saat 17:00 Kolpa

29 Aralık 2018 Cumartesi Saat 17:00 Oğuzhan UĞUR


Yayın Tarihi: 12/12/2018