Samsun Piazza AVM’de 19 Mayıs Coşkusu


Samsun Piazza AVM’de 19 Mayıs Coşkusu

 “4N1K - 2” filminin oyuncuları ve son dönemin en popüler sanatçılarından Kalben, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için Samsun Piazza AVM’de hayranlarıyla buluştular.

Karadeniz’in en büyük alışveriş merkezi Samsun Piazza AVM, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, genç kuşağın fenomenleri 4N1K - 2 filminin oyuncularını ve şarkılarıyla milyonların sevgisini kazanan Kalben’i ağırlayarak, ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı.

Fabrika Yapım ve FOX’un yapımcılığını üstlendiği, 4N1K - 2 filminin başrol oyuncuları Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer ve Gözde Mutluer 19 Mayıs Cumartesi günü, Samsun Piazza AVM’de yoğun bir ilgiyle karşılandı. İlk etapta hayranlarıyla bir araya gelen 4N1K – 2 oyuncuları, sevenlerinin sorularını yanıtladılar, imza verdiler ve fotoğraf çektirdiler. Ardından seyircilerle beraber 4N1K – 2’nin özel gösterimine katılan oyuncular Samsunlulara unutulmaz anlar yaşattılar.

Her konserinde unutulmaz performanslara imza atan, şarkılarıyla son dönemin en sevilen sanatçılarından Kalben de kutlamalar şerefine 20 Mayıs Pazar günü Samsun Piazza AVM’de sahne aldı. En sevilen şarkılarını seslendiren Kalben, izleyicilerin ellerinde bayraklarla eşlik ettiği konserde Samsunlulara muhteşem anlar yaşattı.


Yayın Tarihi: 20/05/2018