Tüfekci’den Down Cafe’ye Ziyaret


Tüfekci’den Down Cafe’ye Ziyaret

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş ile birlikte Atakum Down Cafe’yi ziyaret etti.

‘’ÖZEL ÇOCUKLARIMIZI HAYATA DAHA ÇOK DAHİL EDECEĞİZ’’

Özel çocukların hayata dahil edilmesiyle ilgili alanların yetersiz olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tüfekci, ‘‘Down sendromlu çocuklarımızın hem hayata dahil olmaları hem de yeterli eğitim almaları anlamında çok güzel projelerle geliyoruz. Biz inşallah göreve gelir gelmez bununla ilgili çalışmalarımızı hızlandırarak onların yalnız olmadığını ve olmayacaklarını göstereceğiz. Tüm Samsun’u kapsayarak İYİ Belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz ve göreceksiniz ki önce Karadeniz sonra da tüm ülkemiz Samsun’a yaptığımız hizmetlere imrenerek bakacak’’ dedi.

‘’AYIRT ETMEDEN HİZMET EDECEĞİZ’’

Tüfekci, hizmet anlayışlarıyla ilgili toplumun her kesimini kapsayacaklarının altını çizerek, ‘’İYİ Belediyecilik anlayışıyla hizmet için gün sayıyoruz. Bizim düsturumuzda vatandaşımızı kutuplaştırmak, ayrıştırmak yok. Bizde bu benim partimden ona daha çok hizmet vereyim diğer partiden ise hizmet vermeyeyim gibi bir anlayış olmadı ve olmayacak. Biz toplumumuzun her kesimine hiçbir ayrıştırma yapmadan, yeterli istihdam alanları ve iyi çalışma koşullarının olduğu yerler açarak şehrimizin işsizlik oranına ciddi bir darbe vurmuş olacağız. Hedefimiz ve tek amacımız Samsunumuzu hak ettiği yerlere vatandaşımızla birlikte el ele taşımak.’’ dedi.


Yayın Tarihi: 11/02/2024 - 16:54