Tüfekci: ‘‘Gençlerle Kurduğumuz Bağ Umudun Resmidir”


Tüfekci: ‘‘Gençlerle Kurduğumuz Bağ Umudun Resmidir”

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Gençliğin Yüzleri platformu ile düzenlediği iftar yemeğinde açıklamalarda bulunarak, ‘‘ Samsun’da gençler bizimle birlikte sorumluluk alacak. 19 Mayıs Gençliğiyle birlikte bu şehri hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.

İyi Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde çok sayıda gencin katılımıyla, Samsun’un gençlerinin sorunları konuşulduğu iftar programında ilk yemeği Büyükşehir Adayı İmren Nilay Tüfekci dağıttı. İftar sonrası soru cevap şeklinde ilerleyen programda gelen soruları cevaplayan Tüfekci, ‘‘Gençlerimizin derdini en iyi bilen parti ve başkan adayı biziz. Bu şehri her anlamda birlikte ayağa kaldıracağız. Sizin iyi şartlarda eğitim almanız, sosyalleşebilmeniz ve gezip görebilmeniz için tüm projelerimiz hazır. Maddi sorunlarını dert etmeden eğitim görebilmeniz için, aylık 20 biniş ücretsiz ulaşımın yanında kampüs içinde de tamamen ücretsiz şekilde hareket edebileceksiniz. Faturaları dert etmemeniz için her ay su faturanıza 100 TL yardımı hayata geçireceğiz her şey geleceğimiz, her şey iyi bir Samsun için’’ diye konuştu.

8000 TL BURS DESTEĞİ VERECEĞİZ

Gençlere ve üniversite öğrencilerine yönelik projelerini gelen sorular üzerine detaylandıran Büyükşehir Adayı Tüfekci, ‘‘Mevcut yönetimin ne bir burs yardımı var, ne bir fatura ne de kalacak yurt, ev yardımı. Sosyal belediyecilik anlayışında 23 yıldır sınıfta kalan bir yönetim var karşımızda. Diğer tarafta ise bütün projelerini kalkınma ve istihdam üzerine, insan odaklı projeler ile gelen biz varız. 8 bin TL burs yardımını dilediğiniz gibi harcayabileceksiniz. Eğlenmek, sosyalleşmek veya bu bursu eğitiminize harcamak sizlere kalmış. Bu şehrin öğrencisi, genci rahat edecek ki geleceği birlikte inşa edebilelim. Çok çalışacaksınız, çok gayret edeceksiniz, biz de o makamların geçici sahipleri olarak elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Ne koltuk hırsı ne de makam mevki aşkı ile yanıp tutuşuyoruz. Bizim tek derdimiz şehrimize hak ettiği hizmeti getirmek. Çıktığımız bu yolda da sizlerden en büyük desteği aldığımızı görmek bizi çok mutlu ediyor. Hep birlikte el ele ayırt etmeden, ayrıştırmadan bu şehri Türkiye'nin büyükleriyle yarışır seviyeye getireceğiz’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Hoş bir sohbet havasında geçen programın ardından Büyükşehir Adayı Tüfekci’yi değerlendiren gençler ise, ‘‘Bizim için çok verimli bir program oldu. Projelerini açıkladığında nasıl yapacağı ile ilgili soru işaretleri vardı ama İmren Hanım çok güzel bir şekilde, detaylarıyla anlatınca her şey yerli yerine oturdu. Gençlere yönelik projeler geliştiren ve odağına bizleri koyarak, gençleri temsil eden bir başkan adayı görmek bizler için çok güzel. Program için kendilerine çok teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diliyoruz’’ diye konuştular.


Yayın Tarihi: 21/03/2024 - 19:05