Tüfekci: ‘Bu Coşku 31 Mart’ın Habercisi’


Tüfekci:  ‘Bu Coşku 31 Mart’ın Habercisi’

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Tekkeköy İlçe SKM’de vatandaşlar ile bir araya geldi. Her gittikleri her yerde büyük bir coşku ile karşılandıklarını belirterek, “Bu coşku 31 Mart’ın habercisi” dedi.

Seçim çalışmalarının başladığı ilk günden itibaren sahada ve vatandaşın yanında olduklarını ifade eden İmren Nilay Tüfekci, “Biz Samsunla bir olduk Samsun için tarihi bir yolculuğa yine Samsunlular ile birlikte çıktık. Esnafımızla bir aradayız, pazardayız, evlerdeyiz, gençlerle bir aradayız. Kadınlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum, inanılmaz bir destek veriyorlar. 31 Mart günü Samsun değişimin ve gelişimin merkezi olacak” diye konuştu. 

BİRİZ BERABERİZ BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Eyüp Elmas ile birlikte bölgedeki çalışmalara ciddi önem verdiklerini ve projelerin hazır olduğunu söyleyerek, ‘‘Kıymetli Başkanım bir şehir ve bölge planlama uzmanı. Dolayısıyla kalkınmaya böylesine yatkın, sanayiye elverişli ve çokça fabrika bulunan Tekkeköy’e biçilmiş kaftan. Aday Adaylık sürecinden beri kendisiyle çok istişare ediyoruz ve birlikte çalışıyoruz. Bu şehir için, Tekkeköy için ne yapılması gerekiyorsa, ne adım atılacaksa biz atacağız. Projelerimiz ile gökteki yıldızları satmıyoruz. Çok basit adımlar ile çözüme ulaşacak hizmetler ile geliyoruz. Uzman ve Samsun’a inanmış, tek dengesi Samsunlu olan harika bir ekip ile geliyoruz. Bütün ilçelerimizde gecesini gündüzüne katan adaylarımız ve teşkilatlarımız ile bugüne kadar konuşulan ama yapılmayanları yapmaya geliyoruz. Şükürler olsun ki biz Samsun’a Samsun’da bize inanıyor’’ şeklinde konuştu.

TEKKEKÖY’ÜN TÜFEKCİ SEVGİSİ

Tekkeköy İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek Tekkeköy programına başlayan İmren Nilay Tüfekci, Tekkeköy Başkan Adayı Eyüp Elmas ve İlçe Başkanı Gülay Aydın ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde kendisine gösterilen ilgiye layık olabilmek için çalışacaklarının sözünü veren Büyükşehir Başkan Adayı Tüfekci, ‘‘Gittiğim her yerde şahsıma ve ilçe belediye başkan adaylarına göstermiş olduğunuz ilgiden ve sevgiden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Bu büyük teveccüh için,  biz bu şehir için en iyisi ne ise onu istiyor ve hedefliyoruz. Samsun’dan başka bir derdimiz yok. Tekkeköy’den başka bir derdimiz yok. Artık herkes biliyor ki kimseye mecbur değiller. Samsun’da değişimin adresi olarak bizi gören herkese bütün kalbimle teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 27/02/2024 - 16:42