'Öğretmen' Filmi 20 Ekim’de Vizyona Girecek


'Öğretmen' Filmi 20 Ekim’de Vizyona Girecek

Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin rekabetini mizahi bir dille anlatan TRT ortak yapımı "Öğretmen" filmi beyazperdede seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe taraftarı bir ilkokul öğretmeninin tayininin Çaykara ilçesine çıkmasıyla başından geçen olayların anlatıldığı film 20 Ekim’de vizyona girecek.

İstanbul'da yaşayan ve mesleğini çok seven fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan ilkokul öğretmeninin tayininin Trabzon’un Çaykara ilçesine çıkmasıyla başından geçen olayların anlatıldığı TRT ortak yapımı “Öğretmen” filmi, 20 Ekim’de vizyona girecek.

Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin rekabetini mizahi bir dille anlatan filmin oyuncu kadrosunda; Önder Açıkbaş, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı, Buse Sinem İren ve Ulaş İnan Torun gibi birbirinden değerli oyuncular yer alıyor.

Filmde Hami Mandıralı sürprizi

Trabzon'un Çaykara ilçesinde çekimleri tamamlanan film, Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin rekabetini koyu Fenerbahçeli bir öğretmenin gözünden anlatıyor. Trabzonspor’un şampiyonluk hikayesine de atıfta bulunulan filmde ayrıca “mesleğine âşık bir öğretmenin öğrencileri için yapamayacağı şey yoktur” teması da vurgulanıyor. Senaryosu Yılmaz Okumuş, yapım ve yönetmenliği Bilal Kalyoncu'ya ait filmin oyuncu kadrosunda ise sinema ve televizyon dünyasından usta oyuncular Önder Açıkbaş, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı, Buse Sinem İren, Ulaş İnan Torun, Burak Satıbol, Adem Yılmaz, Kemal Uçar ve Seymen Aydın yer alıyor. Ayrıca Trabzonspor tarihinin en çok gol atan futbolcusu olan Hami Mandıralı da filme konuk oyuncu olarak katılıyor.

TRT ortak yapımı “Öğretmen”, 20 Ekim’de tüm Türkiye'de sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Künye

Film Adı: Öğretmen
Tür: Komedi
Oyuncular: Önder Açıkbaş, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı, Bilal Hancı, Buse Sinem İren, Ulaş İnan Torun, Burak Satıbol, Adem Yılmaz, Seymen Aydın, Şükrü Üçüncü, Sezgin Uzunbekiroğlu, Selinay Taşol, Zeynep Derin Şenyiğit ve Kemal Uçar.
Yönetmen: Bilal Kalyoncu
Senarist: Yılmaz Okumuş


Yayın Tarihi: 07/10/2023 - 14:39