Şevval Sam Atakum’u Coşturdu


Şevval Sam Atakum’u Coşturdu

Atakum Belediyesi’nden unutulmaz 19 Mayıs kutlaması

Atakum Belediyesi, 19 Mayıs 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yıldönümünde unutulmaz bir bayram kutlamasına imza attı. Gençlere seslenen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Cumhuriyet, size emanet” dedi.

Atakum Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yıldönümünde düzenlediği dolu dolu etkinlik programıyla bayram coşkusunu Atakumlulara yaşattı. Toplu açılış töreninin gerçekleştirildiği kutlamalarda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu evden bisikletçiler tarafından getirilen toprağın teslim töreni, Türkiye Tohum Zinciri, halk yürüyüşü ve Şevval Sam konseriyle bayram sevinci en üst seviyeye ulaştı

Şevval Sam Atakum’u coşturdu

Etkinliklerin son durağı ise Atakum Kent Meydanı’nda sahne alan Şevval Sam konseri oldu. Her yaştan yurttaşın akın ettiği konser alanında Sam, birbirinden güzel şarkıları ve sahne enerjisiyle Atakum’da coşku yarattı.

Sam’a çiçek, karakalem tablo ve plaket hediye etmek için sahneye çıkan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ve Av. Gülay Deveci, başarılı sanatçıya teşekkür etti.

Gençlere seslenen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Bu en büyük bayramı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun arkadaşları ‘Ya bağımsızlık, ya ölüm’ diyerek adım attıkları 19 Mayıs 1919’da ve ondan sonraki kurtuluş savaşı, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin ardından, çağdaş modern Türkiye Cumhuriyeti ve onun ilkelerini size emanet etti. Bu nedenle siz şanslı, onurlu, gururlu ve bir o kadar da sorumlusunuz. Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’ni size emanet etti. O emanete sadık kalın, o emaneti her gün biraz daha büyütün ve coşkuyla anın. Yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 21/05/2022 - 14:21