Trabzonspor’un Yeni Teknik Direktörü Ünal Karaman


Trabzonspor’un Yeni Teknik Direktörü Ünal Karaman

Trabzonspor Kulübü, Rıza Çalımbay’ın ayrılması ile boşalan teknik direktörlük görevi için Ünal Karaman ile sözleşme imzaladı.

Teknik Direktör Ünal Karaman için bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. İmza törenine Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ve Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ile yöneticiler katıldı.

HACISALİHOĞLU: “YAPILANMANIN EN ÖNEMLİ TAŞLARINDAN BİRİ KARAMAN OLACAK”

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un her alanda yapılanmaya gittiğini belirterek, "Bu yapılanmanın en önemli taşlarından biri Teknik Direktörümüz Ünal Karaman olacaktır. Trabzonspor'da kendisiyle birçok dönem mutluluk, zaman zaman da birlikte üzüntüyü yaşadık. İnşallah bu dönem mutlulukların, başarıların çok fazla olduğu, üzüntülerin yaşanmadığı bir süreç olacak" dedi.

Karaman'ın camianın içinden biri olduğunu ve herkes tarafından tanındığını vurgulayan Hacısalihoğlu, yönetim adına kendisinin başarılı olup tüm Trabzonspor'u sevenleri mutlu edeceğine inandığını kaydetti.

ÜNAL KARAMAN: “CAMİZAMIZI HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

Teknik Direktör Ünal Karaman ise camianın bir parçası olarak kendisine bu görevi tebliğ ettikleri için yönetim kurulumuza teşekkür etti. Karaman, "Ben buraya geldiğim hiçbir dönemde resmi olmadım. Şehirde en yaşlı dedesi, beşikteki bebesi dâhil olmak üzere hep kendimden bir parça gördüm. Futbol oynadığım ve daha sonra teknik heyette görev yaptığım süre içerisinde bu şehrin sevinci ile mutlu oldum, hüznü ile kederlendim, ağlamam gerektiğinde ağladım, bunda mahsur görmedim. Kendimi yaşadım. Şehrin kendi değerlerinde değerlerimi örtüştürdüm. Başarı da, acı da yaşayacaksak hep beraber yaşayacağız. Bu çatının, bu şehre değer katan camianın parçasıyız. Eksik olan bir yeri bu camiada tamamlamaya geldik. Gücümüz nereye yeterse, yetmediği yerde bizi destekleyerek, iterek, yerlere düşürmeden, omuzlayarak kaldırmanızı bekliyorum. Taraftarıyla bu camia güzel. İnşallah güç birliği oluşturacağız ve camiamızı hak ettiği yere getirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: trabzonspor.org.tr


Yayın Tarihi: 29/05/2018