Terme Belediye Personeli İftarda Buluştu


Terme Belediye Personeli İftarda Buluştu

Başkan Kılıç: “Biz çok büyük bir aileyiz”

Belediye personeli için iftar yemeği düzenleyen Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Çalışma arkadaşlarımın her biri benim için çok değerli, Terme Belediyemizin tüm bireyleri, benim bir ailem, benim bir parçamdır.” dedi.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediye çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Terme Atlas Cafe restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde, Belediye Başkanı Ali Kılıç, eşi Fatma Kılıç, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve Terme Belediyesi personeli katıldı. İftar öncesi tek tek masaları gezerek çalışanlarla tokalaşan Başkan Kılıç, personel ve ailelerinin hatırını sordu ve sohbet etti.

“PAYLAŞMA, BEREKET VE RAHMET AYI”

Yemekten önce bir konuşma yaparak belediye personeline katılımları için teşekkür eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ramazanın paylaşma, bereket ve rahmet ayı olduğunu hatırlattı. Başkan Kılıç, “Ramazan ayının güzelliğini siz mesai arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, yaklaşan kadir gecesi ve ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum " dedi.

“HİZMETLERDE ALIN TERİNİZ VAR”

Sizlerin desteğiyle Termemize en iyi şekilde hizmet ediyoruz” diyerek konuşmasını sürdüren Belediye Başkanı Kılıç, “ Güzel ilçemizin her metrekaresinde sizlerin alın teri var. Gece gündüz demeden başarıyla çalışan, güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışımızı halkımıza en iyi şekilde yansıtan siz değerli personelimize teker teker minnet ve şükran duygularımla teşekkür ediyorum. Terme Belediyesi olarak 82 mahallemizde yaşayan her bir vatandaşımıza hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 28/05/2019