Tekkeköy’de Cepte Anons Uygulaması Başladı


Tekkeköy’de Cepte Anons Uygulaması Başladı

Tekkeköy Belediyesi gürültü kirliliğini önlemek ve vatandaşa kolaylık sağlamak adına hoparlörlerden yapılan duyuruları cep telefonu uygulamasına taşıdı.

Tanıtımı yapılan Cepte Anons uygulaması ile vatandaşlar Tekkeköy Belediyesi’nden yapılan vefat, kayıp, meteoroloji, etkinlik, su kesintisi, elektrik kesintisi, hizmet ve genel duyurulara ilişkin anonsları anında duyabilecekler.

Cep telefonlarının ekranı kapalı olsa dahi duyuruları bildiren ve telefonları bir nevi anons cihazına çeviren uygulama ile anonslar 7/24 dinlenebilecek ve anlaşılmayan duyulmayan anons kalmayacak. Vatandaşlar isterlerse uygulama üzerinden sadece istediği kategorilerdeki duyuruları dinlemeyi de seçebilecek. Engelli vatandaşların da duyurulardan anında haberdar olmasını sağlayan uygulama aynı zamanda acil afet durumlarında yapılacak anlık anonslarla hayat kurtaracak. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ”Cepte Anons uygulaması ile Belediyemiz tarafından belediye hoparlörlerimizden yapılan sesli anonslar artık bu uygulama ile cep telefonlarından anında ve otomatik dinlenebilecek. Böylece vatandaşlarımızın duyurulardan haberdar olabilmesi adına büyük bir kolaylık sağlanmış oldu. Hemşehrilerimizi uygulamayı kullanmaya davet ediyorum” dedi.

İos ve Android telefonlara indirilebilen uygulamaya Tekkeköy Belediyesi internet adresinde hizmet rehberi altındaki Cepte Anons bölümünden veya bu linkten: https://tekkekoy.bel.tr/icerik/69/cepte-anons ulaşılabiliyor.


Yayın Tarihi: 05/01/2024 - 12:18