İlkadım’da Yollara Büyük Yatırım


İlkadım’da Yollara Büyük Yatırım

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 3 yılda belediye olarak asfalt yol, parke yol, beton kaldırım, sathı kaplama ve yeni yol açma çalışmaları kapsamında İlkadım İlçesine ciddi anlamda hizmet yaptıklarını kaydetti.

Dev projelerle İlkadım'a kazandırılan büyük hizmetlerin yanı sıra rutin, asli vazifelerimizden olan yol ve kaldırım çalışmaları kapsamında da büyük icraatlar gerçekleştirdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlçenin dört bir tarafında belediye ekiplerinin asfalt dökümü, baskı beton yapımı, sathı kaplama çalışmaları yaptığını ifade etti.

3 YILDA BÜYÜK YOL ÇALIŞMALARI

3 yıl içerisinde 123 kilometre asfalt yol,  24 kilometre parke yol, 46 kilometre sathı kaplama, 40 kilometre yeni yol açtıklarını anlatan Başkan Erdoğan Tok,  Yaz ayının uzaması dolayısıyla güneşli günlerden istifade ederek yoğun bir çalışma temposu içeresindeyiz.  İlkadım'ı son günlerde adeta şantiye alanına çevirdik.  İlçemizin dört bir tarafında çalışmalarımız devam ediyor.   3 yıl içerisinde 141 bin 32 ton asfalt, 141 bin 555 m2 parke taş, 115 bin 38 m2 beton kaldırım,  229 bin 835 m2 sathı kaplama işleri yaptık.  " dedi.

GAYEMİZ, HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ

Millete daha iyi hizmet verebilmek için yoğun çalıştıklarını söyleyen Başkan Tok, " Belediye olarak kent merkezinin yanı sıra şehir merkezine en yakınından en ücra köşesine kadar hizmet götürüyoruz. 152 bin 28 kilometre kareye sahip ilçemizin yeni statüsüne kavuşan 11 mahallemizin birçok sokağını asfaltlayarak yeni görünümüne kavuşturduk. Ekiplerimiz yaz ayını çok yoğun geçiriyor. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Biz de uzak ve yakın  kavramları yok. Halkımızın huzuru ve memnuniyeti bizler için önemli. Belediyeler hizmet yeridir.  Biz halkımızın hizmetkârıyız.  Belediye Başkanı olarak beni en çok mutlu eden halkımızın verilen hizmetten duyduğu memnuniyetidir.” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 17/09/2017