Tekkeköy Bizimle Kısa Zamanda Değişimi Yaşayacak


Tekkeköy Bizimle Kısa Zamanda Değişimi Yaşayacak

İYİ Parti Tekkeköy Belediye Başkan adayı Eyüp Elmas seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini ve çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

İYİ Parti’nin Tekkeköy Belediye Başkan adayı, Şehir ve Bölge Planlama Uzmanı, Kalkınma Dairesi Eski Başkanı Eyüp Elmas saha çalışmalarına hızlı başladı.

Tekkeköy için hayata geçirecekleri projelerini halka anlatan Elmas, Tekkeköy halkının teveccühüne mahzar olacaklarına inandığını söyledi.

Tekkeköy’ün ihtiyaçlarını ve sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Elmas, tüm bu sorunların üstesinden gelebilecek potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Her konuda vatandaşla istişare ederek hareket edeceklerini dile getiren Elmas: “Vatandaşın istemediği hiç bir şey doğru olamaz” dedi.

Eyüp Elmas, Tekkeköy’ün gelişmekte olan bir ilçe olduğunu belirterek şunları söyledi;

‘’Tekkeköy İlçesinin büyümekte ve gelişmekte olan bir ilçe olduğunu ve çok ihmal edildiğini düşünüyorum. Yıllardır projeler üreten, çalışmalar yapan biri olarak bilgi ve tecrübelerimi Tekkeköy’ün gelişmesi için kullanacağım.

Halkımız teveccüh gösterirse göreve geldiğimde projelerimi kısa zamanda hayata geçireceğim, Tekkeköy’de kısa zamanda değişimi yaşatacağım’’


Yayın Tarihi: 20/02/2024 - 19:40