Tekin: “İlk Hedefim 72 Bin Kişiye İş, Aş”


Tekin: “İlk Hedefim 72 Bin Kişiye İş, Aş”

“Tekkeköy Benim Aynam”

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin Seçim çalışmalarını Çarşamba ve mahallelerinde sürdürdü.

Çarşamba’da ilk olarak pazaryeri ve esnaf ziyaretleri yapan Hayati Tekin’e CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı Altan Karabulut, İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan  Yazıcı, CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükçü ve çok sayıda partili eşlik etti.

Pazaryeri ve ilçe esnafını dinleyen ve vatandaşlarla kucaklaşan Hayati Tekin, Çarşamba’daki basın kuruluşlarını da ziyaret ettikten sonra sırasıyla Beyyenice,Cayvar, Bayramlı ve Karabahçe Mahallelerinde düzenlenen toplantılara katıldı, sorunları dinledi.

SAMSUN’A 3 YENİ OSB DAHA YAPACAĞIZ

Hayati Tekin bu mahallelerde yaptığı konuşmalarda, “ Geçmişim geleceğimin aynısı . Tekkeköy benim aynam . Başkanlığım dönemim boyunca ne haram yerim ne de başkasının haram yemesine izin veririm. Köylü vatandaşın en büyük sorunu yol ve ürünlerin hak ettiği ücreti etmemesi. Yol  ve alt yapı sorununu da biz çözeceğiz.

İLK HEDEF 72 BİN KİŞİYE İŞ, AŞ

İşsizlik ile ilgili en büyük projem mevcut . Mevcut OSB dışında 3 tane daha OSB kurulmasını sağlayacağım. 10'ar bin metrekare alana sahip 150 fabrikanın kurulması için girişimlerde bulunacağım.  Bu da en az 72 bin istihdam demektir.  Fındık üreticileri için ürünlerini koruyabilmesi ve hak ettiği ücreti kazanabilmesi için lisanslı depolar kuracağız ” dedi.


Yayın Tarihi: 27/02/2019