Tamgacı Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti


Tamgacı Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti

AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Enver Sedat Tamgacı Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Tamgacı, lkadım'la ilgili hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında gazetecilere bilgi verdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş Genel Müdürlüğü görevinde bulunan, son olarak TCDD Vakfı Genel Müdürü olarak görev yapan ve 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti Samsun İlkadım Belediye Başkan aday adayı olan Enver Sedat Tamgacı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden eden Tamgacı, Cemiyet Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve cemiyet üyesi gazetecilerle bir araya geldi.

Çeyrek asrı aşan belediyecilik tecrübesiyle İlkadım'ı daha da güzelleştirmek istediğini söyleyen Tamgacı; ‘’Tecrübem ve projelerimle Türkiye'nin geleceği olan çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm değerli vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam sağlamak amacıyla bu şehir için çalışacağım’’ dedi.

Bu güzel şehre daha fazla hizmet etmek istiyorum

İlkadım'ı daha aydınlık bir geleceğe taşımak için yola çıktığını belirten Tamgacı şunları söyledi;

‘’Bu süreçte, siz gazeteci dostlarımızın, vatandaşlarımızın, herkesin fikirleri, önerileri ve desteği benim için çok kıymetli. Sizlerin katkılarıyla vatandaşlarımın desteği ile daha güçlü, daha gelişmiş bir İlkadım için çalışmak, ortak bir geleceğe doğru yürümek istiyorum.

İlkadım Cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı, tarih, kültür ve doğa zenginlikleriyle dolu bir ilçe. Ben de kendimi ve projelerimi anlatmak, tanıtmak için yoğun bir şekilde çalışıyorum. Çok şükür iyi ve olumlu dönüşler alıyorum. İlkadım’ı İlkadım’lılarla birlikte, el birliğiyle layık olduğu yere getirmek için yola çıktım, Bu yolda İlkadım’lı vatandaşlarımın ilgisinden çok memnunum’’ dedi.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır da Enver Sedat Tamgacı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.


Yayın Tarihi: 08/12/2023 - 20:34