Suat Kılıç'a Haber Sitesi Sahipleri ve Yöneticilerinin Tepkisi Büyüyor


Suat Kılıç'a Haber Sitesi Sahipleri ve Yöneticilerinin Tepkisi Büyüyor

Samsun'daki haber siteleri için, "onlara gerek yok" diyen Suat Kılıç'a haber sitesi sahipleri ve yöneticilerinin tepkisi büyüyor!

Eski AK Partili, yeni Yeniden Refah Partili Suat Kılıç'ın, bir basın toplantısı öncesinde Samsun'daki haber sitelerine yönelik, "onlara gerek yok" şeklindeki ifadeleri, şehrin internet haber sitesi sahipleri tarafından tepkiyle karşılandı.

Samsun'da partisinin il başkanlığında düzenlenen bir basın toplantısında ulusal haber ajansları ile yerel gazetelerin yer almasını istediği öne sürülen Suat Kılıç'ın, internet haber siteleriyle ilgili olarak da "onlara gerek yok" şeklinde bir ifade kullandığı iddia edildi.

Samsun'da hizmet veren internet haber sitesi sahibi ve yöneticisi çok sayıda isim, Suat Kılıç'ın bu talihsiz açıklamasına tepki gösterdi. Gerek milletvekilliği, gerek grup başkanvekilliği, gerekse bakanlığı döneminde internet haber siteleri ile yakın temas halinde bulunan Suat Kılıç'ın, hangi maksatla bu talihsiz ifadeyi kullandığı merak konusu oldu.

Suat Kılıç'ın, Samsun merkezli haber sitelerini yok saymaya çalışmasının amacını merak eden haber sitesi sahipleri ve yöneticileri, "onlara gerek yok" ifadesinin tecrübeli bir siyasetçiye yakışmadığını ifade ederek, "Kendisi de eski bir radyocu ve televizyoncu olan bir siyasetçinin, böyle bir ayrıma girmesi kabul edilemez. Buyursun haberlerini bundan sonra ulusal ajanslara yayınlatsın!" diye tepkilerini dile getirmeye devam ediyor!

Suat Kılıç'ın, basın emekçilerini yok sayarcasına sarf ettiği bu sözleriyle ilgili özür dilemesi bekleniyor.


Yayın Tarihi: 23/01/2024 - 19:01