Önümüzde 2023 Vizyonu Gibi Büyük Bir İdeal, Yepyeni Hedefler Bulunmaktadır


Önümüzde 2023 Vizyonu Gibi Büyük Bir İdeal, Yepyeni Hedefler Bulunmaktadır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Önümüzde 2023 Vizyonu gibi büyük bir ideal, yepyeni hedefler bulunmaktadır” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karaaslan, mesajında 94 yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca vatan savunması için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi ve gazileri rahmetle andığını belirterek, “Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 94. Yıldönümünü büyük bir sevinç ve gurur ile kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal'in önderliğinde dünyaya örnek bir kurtuluş destanı sonrasında adeta küllerinden doğan Türkiye Cumhuriyeti 94 yaşındadır” ifadelerini kullandı.

Karaaslan, Türkiye’nin AK Parti ile beraber hızlı bir değişim ve dönüşüm içine girdiğine vurgu yaparak, mesajında şu şekilde sürdürdü:

“Geçmişte yaşadığı her olaydan ders alan ve geleceğine yön veren milletimiz 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde de bunu göstermiştir. Milli birlik ve bütünlüğünü koruyarak, iradesine sahip çıkmış o gece egemenliğini durdurmak, iradesini gasp etmek, cumhuriyet ve demokrasimize karşı ayaklananlara ‘dur’ demiştir. Bugün hızlı bir dönüşüm geçiren dünyamızda Türkiye’nin önemi her geçen gün daha da artmaktadır. Ülkemiz sadece bölgesel bir güç olmakla kalmayıp küresel bir güç haline gelmektedir. Önümüzde 2023 Vizyonu gibi büyük bir ideal, yepyeni hedefler bulunmaktadır. Cumhuriyetimizin 100. yılında aynı karalılıkla aynı azimle devam ederek ülkemizi çok daha iyi noktalara getireceğiz.  Bu anlamlı günde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum.”


Yayın Tarihi: 27/10/2017