Başkan Togar Güreşçileri Ağırladı


Başkan Togar Güreşçileri Ağırladı

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Türkiye genelinde ve Bölgemizde Dereceye giren Tekkeköy Belediyespor güreşçilerini makamında ağırladı.

Tekkeköy Belediyespor Güreş Takımında Türkiye genelinde dereceye giren 120 kiloda Hüseyin Çelik, Türkiye Şampiyonu, 96 kiloda Emre Can Osman Türkiye 3.cüsü, 76 kiloda Haşim Süzük Gruplar 3.cüsü oldular. Ayrıca Samsun İl Şampiyonasında, 35 kiloda Yusuf Kırat 1.ci, 85 kiloda Berkay Şeker, 54 kiloda Efe Arda, 80 kiloda Muhammet Şeker, 40 kiloda Hüseyin Şener, 47 kiloda Muhammet Ali Şeker 2.ci olup, 40 kiloda Doğukan Kurukan, 35 kilolada Eren Sayın 3.cü olup takım halinde büyük bir başarıya imza attılar.

HEDEFİMİZ TÜRKİYE VE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Şampiyon sporcuları makamında kabul eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sporcuları tek tek kutladı. Elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Togar, "Tekkeköy Belediye Spor Kulübü olarak hedeflerinin Türkiye ve Dünya şampiyonluğu" olduğunu ifade etti.

Başkan Togar” Sporcularımızın başarılarından, inançlarından ve  azimlerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerine her zaman; bir hoca olarak değil bir yönetici olarak değil, bir ağabey olarak yanlarında olan hizmet eden ve ileriki dönemde de hizmet edecek olan Ahmet Erinç ve Muhammet Kesen hocamıza ayrıca tüm sporcularımızın adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu sporcularımız ilerde Avrupa şampiyonu ve dünya şampiyonu olacaklardır. Türk Bayrağı’nı her zaman için göndere çekmeye azimliler, ben sporcularımızın gözlerinde o heyecanı görüyorum ve biz sporcularımızın her zaman için yanında olacağımızın ve başarılarında destek olacağımızı belirtmek isterim ’’dedi.

Ayrıca,Tekkeköy Belediye  Başkanı Hasan Togar Dereceye giren sporculara çeyrek altın hediye etti.


Yayın Tarihi: 29/03/2016