Sokak Basketbolu Turnuvası Başlıyor


Sokak Basketbolu Turnuvası Başlıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’da bir gelenek hâline gelen “Sokak Basketbolu”nun bu yıl ikincisini düzenliyor. Yaz aylarında spor etkinliklerine farklı bir açıyla yaklaşan Büyükşehir Belediyesi, Sokak Basketbolu ile basketbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

ATATÜRK PARKI TÖREN ALANINDA YAPILACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan, yaz aylarının vazgeçilmezi Sokak Basketbolu 15 Ağustos 2016 Pazartesi günü başlayacak. Altınordu ilçesi Atatürk Parkı tören alanında organize edilecek Sokak Basketbolu, geçtiğimiz yıl da Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenmiş ve büyük ilgi görmüştü.

4 KATEGORİDE DÜZENLENİYOR

Saat 18.00 -23.00 arası yapılacak olan müsabakalar (kız/erkek); Küçükler (9-12 yaş), Yıldızlar (13-15 yaş), Gençler (16-18 yaş) ve Büyükler (18 ve üzeri yaş) olmak üzere 4 farklı kategoride organize edilecek. Takımlarda 3 asil 1 yedek toplam 4 sporcu bulunacak. Tekerlekli sandalye basketbol ve özel sporcu takımlarıgösteri maçınınyer alacağı organizasyonda, maç aralarında seyircilerin de katılabileceği 3 sayı atışı yarışması yapılacak.


Yayın Tarihi: 09/08/2016