Başkan Genç, Sporcularla Buluştu


Başkan Genç, Sporcularla Buluştu

Bugünü ihmal edenler, geleceği inşa edemez

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Canik Belediyespor Kulübü bünyesindeki sporcu ve aileleriyle kahvaltıda buluştu. Sporun gençlik için önemine işaret eden Genç, "Bugünü ihmal edenler, geleceği inşa edemez" dedi.

Samsun Canik Belediyespor Kulübü bünyesindeki sporcu ve aileleri Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıda buluştu. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Osman Abanoz,Samsun Canik Belediyespor Başkanı Ercan Bayrak, Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, birim müdürlerinin de kahvaltıda sporcu ve aileleriyle sohbet eden Başkan Genç, Canik Belediyesi olarak spora yaptıkları yatırımların meyvesini aldıklarını belirterek, bin 500'ten fazla sporcu ordusuyla sporda ulusal ve uluslararası başarılar elde eden bir marka olduklarını söyledi.

'SPORA YATIRIM, GELECEĞE YATIRIM'

Gençlerin sağlıklı yetişmeleri amacıyla spora önem verdiklerini ifade eden Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak kurduğumuz Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezimiz sayesinde gençlerimiz hem spor yapma imkanı buluyor hem de bunun yanında ulusal ve uluslararası alanda önemli başarılar elde ediyorlar. Ayrıca bir çok mahallemizde halı sahalar ve spor tesisleri yaptık. Spor, gençlerimizin fiziki, zihinsel ve ahlaki yönden sağlıklı gelişmeleri açısından çok önemli. Bu bakımdan spora yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Spora yaptığımız yatırımların meyvelerini alıyoruz. Spora yaptığımız yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz" dedi.

'SPORA DESTEĞİMİZ SÜRECEK'

Canik'in sporda bir marka haline geldiğine işaret eden Başkan Genç, "Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımımız şehrimizi 1. Lig'de başarıyla temsil ediyor. Yine Ali Topaloğlu örneğinde olduğu gibi Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan gençlerimiz var. Gençlerimizin elde ettiği başarılar bizlere onur veriyor. İnanıyorum ki bu tür başarılar bundan sonra da artarak devam edecektir. Amacımız, çocuk ve gençlerimizin sağlıklı ve aktif bireyler olarak yetişmelerini sağlamak. Bugünü ihmal edenler, geleceği inşa edemez. Bu nedenle yarın bizden bayrağı devralacak olan bugünün gençlerine büyük önem veriyoruz" diye konuştu.

Sporcu ve ailelerinin kendilerine verdiği destek ve spora yaptığı yatırımlar nedeniyle teşekkür ettikleri Başkan Genç ile bol bol hatıra fotoğrafı çekindi.


Yayın Tarihi: 20/05/2016