İstanbul Maratonunda İlkadım Belediyesi’ni İsa Düdükçü Temsil Edecek


İstanbul Maratonunda İlkadım Belediyesi’ni İsa Düdükçü Temsil Edecek

51 yaşındaki maraton koşucusu İmam İsa Düdükçü 39. İstanbul Maratonunda Başkan Tok’un hediye ettiği forma ile koşacak.

Spora verdiği desteklerle özellikle gençlerin takdirini kazanan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Sporun yaşının olmadığına vurgu yaparak her yaştan vatandaşı spora ve dolayısıyla sağlıklı bir yaşama teşvik etmek amacıyla İlkadımlı İmam İsa Düdükçü ile bir araya geldi. 15 kilometrelik maratonda bu yıl  5’inci defa yer alacak ve “Sporun Yaşı Yoktur” sloganıyla katılacak olan İsa Düdükçü bu defa Başkan Tok’un hediye ettiği formayla koşarak İlkadım Belediyesi’ni temsil edecek.

“İLKADIMIN ADINI ULUSLARARASI MARATONDA DUYURACAK”

12 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek Vodafone İstanbul Maratonu dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olma ünvanını taşıyor. 30 bin kişinin katıldığı maratonda ilk 100’e girmek için mücadele edecek İlkadım Kent Konseyi Üyesi maraton koşucusu İsa Düdükçü; “5’inci defa katılacağım maratonda bu yıl İlkadım Belediyemizi temsil etmiş olacağım. Amacım hem spora teşvik adına bir şeyler yapmış olmak hem de İlkadım’ın adını Uluslararası bir maratonda duyurmak. Bu süreç boyunca her zaman spora desteğini gördüğümüz İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a da destekleri için teşekkür ederim” dedi.

“SPORA DESTEĞİMİZ HERZAMAN DEVAM EDECEK”

Sağlıklı bir toplum için sporun bir hayat biçimi, olmazsa olmaz bir etkinlik haline getirilmesinin önemini belirten Başkan Tok; “Ben sporun önemi ve değerini bir sporcu olarak çok iyi biliyorum. Bu nedenle de değerli hemşehrilerimizin sporla buluşabilecekleri birçok projeyi hayata geçirdik. Bizim tesislerimiz ve düzenlediğimiz spor alanlarında anasınıfı öğrencilerinden, 70 yaşında bir teyzemize kadar her yaştan sporcular görebilirsiniz. Ama bunun yetmediğini biliyoruz ve bu sayıyı arttırmak için böylesi farkındalık etkinliklerini düzenliyoruz. Vodafone İstanbul Maratonunda bizi temsil ederek koşacak değerli İmam kardeşim İsa Düdükçü’ye şimdiden başarılar diliyorum” diye  konuştu.


Yayın Tarihi: 06/11/2017