Derebahçe Spor Kompleksi Coşkulu Bir Törenle Açıldı


Derebahçe Spor Kompleksi Coşkulu Bir Törenle Açıldı

İlkadım Belediye Başkanı tarafından 3 yıl içerisinde yapımı tamamlanan 43 park 10 halı sahadan biri olan Derebahçe Spor Kompleksi coşkulu bir törenle açıldı.

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM

Açılış merasimine, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, Hizmet İş Sendikası Samsun İl Başkanı Ziya Uzun, BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Seven, Samsun Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Derebahçespor Kulübü 2. Başkanı Sedat Öksüzoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri Amatör Spor Kulüpleri Yönetici ve sporcuları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Açılışa yoğun ilgi gösteren aileler çocukları ile açılışa katılırken İlkadım Belediyesine ait şişme oyuncaklardan oluşan eğlence parkı kuruldu. Çocuklar burada saatlerce eğlenerek hoşça vakit geçirdi. Çocuklar için dop dolu bir eğlence ortamı oluşturan belediye miniklere keyifli dakikalar yaşattı. Yüz boyama etkinliği ile yüzleri gülen çocuklara çeşitli hediyelerde sunuldu.

MİNİK BEYZA BAYRAK ŞİİRİYLE DUYGULANDIRDI

Açılış töreninde Bayrak Şiiri ile Başkan Tok ve katılımcıları hem duygulandırıp hem gülümseten 5 yaşındaki Beyza Işıl büyük alkış aldı. Ezbere okuduğu şiirle kendine hayra bırakan minik Beyza’yı tebrik eden Başkan Erdoğan Tok bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

YARININ BAŞARILI BİREYLERİ BU GÜNÜN MUTLU ÇOCUKLARINDAN OLACAK

Açılış töreninde konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığımız bu yatırımların ve yoğun çalışmalarımızın karşılığında tek beklediğimiz minik bir gülümseme olduğunu biliyoruz derken; “3 yıl gibi kısa bir sürede 43 park ve 10 halı saha yaparak verdiğimiz sözlerinde ötesinde büyük bir başarıya imza attık. Amacımız minik yavrularımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarken bir yandan da ailelerinin gözü önünde spor ve eğlence alanlarında mutlu olmalarını sağlamak. Bu düşünce ile çıktığımız yolda mahalle aralarına yaptığımız büyük yatırımlar ile İlkadım’ı modern bir kent haline getiriyoruz. Derebahçe Mahallemize yapmış olduğumuz yatırımlar arasında büyük bir önem arz eden spor kompleksi, çocuk oyun alanları, kondisyon aletleri, basketbol sahası, Halı saha ve idari binadan oluşmaktadır. Derebahçe Spor Kompleksimiz başta değerli çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 11/08/2017