Sömestir Boyunca Bir Dolu Eğlence Bulvar AVM’de


Sömestir Boyunca Bir Dolu Eğlence Bulvar AVM’de

Bulvar AVM, yarıyıl tatilinde çocukları birbirinden eğlenceli tiyatro oyunlarına ve Zero Gravity ile yerçekimine meydan okumaya davet ediyor.

 “Tiyatro Küçükeller ile Çocuk Tiyatroları”

Sömestir boyunca her hafta sonu Tiyatro Küçük Eller’in “Kartanem”, “Arkadaşım Bilgisayar”, ve ”Oyuncakçı” adlı müzikli tiyatro oyunları Bulvar AVM Kültür Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelenecek.

Küçük bir kar tanesinin, doğayı ve hayvanları korumanın önemini anlatan doğadaki yolculuğunu, bilgisayarı gereğinden fazla kullanan bir çocuğun ailesiyle ve arkadaşlarıyla yaşadığı iletişim sorunu ve yalnızlaşmasını, oyuncaklarını ve kendine ait eşyaları kötü kullanan ve sürekli yeni oyuncak alma isteği olan bir çocuğu ve oyuncakların canlanıp dile gelmesi gibi konuları birbirinden faydalı mesajlarla anlatan eğlenceli oyunlar, hem güldürecek hem de ile çocuklara hayal dünyalarının kapılarını açacak.

Tiyatrolar Detaylı Programı

20-21 Ocak Kartanem 13:30 ve 16:30 olmak üzere 2 seans,

26-27-28 Ocak Arkadaşım Bilgisayar 13:30 ve 16:30 olmak üzere 2 seans,

2-3 Şubat Oyuncakçı 13:30 ve 16:30 olmak üzere 2 seans halinde,  Bulvar AVM Kültür salonunda sahnelenecek.

 “Starpark  Zero Gravity Eğlence Aracı”

19 Ocak 5 Şubat tarihleri arasında meydan alanına konumlandırılacak olan Zero Gravity, yerçekiminin sıfır olduğu bir ortam sunarak hem büyüklerin hem de çocukların ayaklarını yerden kesecek.

Zero Gravity yerçekimsiz eğlence aracı 10:00-22:00 saatleri arasında aktif olacak.

Sömestir tatilini eğlenceye dönüştürmek için Haydi Çocuklar Bulvar AVM'ye...


Yayın Tarihi: 14/01/2018